7 хв читати
Головна / Новини / Kyivstar News / Big Data School 5.0 - Київстар розпочинає п`ятий набір до школи

Big Data School 5.0 – Київстар розпочинає п`ятий набір до школи

Big Data School 5.0 – Київстар розпочинає п`ятий набір до школи, автор Київстар | Kyivstar Business Hub, зображення №1
Київстар
Київстар Бізнес – надійний партнер бізнесу та держави, який допомагає у виконанні щоденних задач та оптимізації внутрішніх процесів.
17 Вересня 2020
Kyivstar News

Цього року вдвічі більше студентів матимуть можливість отримати унікальні знання з машинного навчання та аналізу великих даних у школі Big Data School 5.0, яка починається вже у жовтні. Курс навчання проходитиме в онлайн форматі, а програму вперше доповнено розділом про хмарне середовище та інструментами Microsoft Azure за підтримки стратегічного партнера компанії Київстар – корпорації Microsoft.

Київстар традиційно оголошує про старт набору до ювілейної п`ятої Big Data School – власного щорічного освітнього проєкту, головною метою якого є розвивати молоді таланти у сфері Data Science і ринок України в цілому. Прийом заявок на курс навчання триватиме три тижні, з 14 вересня по 07 жовтня 2020 року включно.

«Big Data, аналітичні та хмарні продукти залишаються пріоритетними напрямками бізнесу Київстар. Для створення таких комплексних та складних продуктів потрібні фахівці та експерти в цих галузях. Щоб забезпечити ринок такими експертами, ми самі виховуємо професіоналів. Деякі залишаються з нами і надалі працювати в команді Big Data, а деякі продовжують професійний шлях в інших компаніях. Випускники Big Data School затребувані спеціалісти, тому що компанії розуміють перспективність застосування аналітики великих даних для операційної ефективності та збільшення прибутковості бізнесу»

зазначив Андрій Желєзняк, директор з аналітичних продуктів та сервісів Київстар

Як подати заявку?

Дізнатися більше про школу можна на сайті https://bigdata.kyivstar.ua/school/. Щоб стати студентом, необхідно заповнити реєстраційну форму та надіслати мотиваційний лист. Саме на його основі організатори оберуть кандидатів, які виконуватимуть тестове завдання онлайн. Після успішного проходження усіх етапів попереднього відбору, потенційних студентів школи запросять до виконання тестових завдань. Цього року вдвічі більше студентів матимуть можливість долучитися до навчання в Big Data School – Київстар планує набрати групу з 50 студентів.

Що чекає на студентів?

Курс Big Data School 5.0 відрізняється від курсів минулих років тим, що процес відбору, тестування та навчання повністю проводиться в онлайн форматі. Це означає, що до школи можуть долучитися студенти будь-якого міста України, залишаючись вдома. Крім того, навчання триватиме не 10 днів, як минулого року, а 2 місяці, з 24 жовтня по 12 грудня.  Куратори курсу та проєкту Big Data School – ідейні натхненники і фахівці в області Big Data, професіонали з багаторічним досвідом роботи в Київстар, а запрошені ментори – досвідчені практики зі сфери IT, Data Science, Big Data та хмарних технологій. Курс завершиться захистом курсового проєкту 19 грудня.

З чого складається курс навчання?

Курс навчання Big Data School безкоштовний. Унікальна програма Big Data School побудована на застосуванні технологій Big Data для опрацювання великих масивів даних, а також на вивчені алгоритмів машинного навчання та хмарних обчислень. Підчас лекцій та воркшопів ментори покажуть успішні приклади використання Big Data у бізнесі та телеком-галузі зокрема, навчать студентів роботі з інструментами обробки та агрегації великих даних та інструментами Microsoft Azure, та відпрацюють застосування навичок машинного навчання на практиці. Для захисту курсового проєкту студенти отримають реальну бізнес-задачу і матимуть доступ до бази знеособлених та агрегованих даних Київстар.

Інформаційним партнером Big Data School 5.0 є компанія Stud-Point.

Теги
Підписатись на розсилку