Добірка безкоштовних онлайн-лекцій у жовтні
3 жовтня 2022 2 хвилини читання

Добірка безкоштовних онлайн-лекцій у жовтні

Тренди та аналітика#Рішення#Технології

Про що:

Продовжуємо ділитися корисними лекціями для бізнесу. Ми підготували добірку онлайн-лекцій від відомих світових експертів на жовтень, які організовані у межах проєкту року ReІnforceUA, ініційованого Бізнес-школою МІМ. Теми лекцій присвячені лідерству, інноваціям та вірі в майбутнє після війни.

Зміст

5 жовтня, 18.00

12 жовтня, 18.00

19 жовтня, 18.00

5 жовтня, 18.00

Від театру інновацій до двигуна зростання – як дізнатися, чи готова ваша компанія до інновацій?

Спікер – Алекс Остервальдер, автор і підприємець, чия робота змінила спосіб ведення бізнесу відомих компаній, а також сприяла створенню нових. Посідає 4 місце серед 50 найкращих мислителів у сфері менеджменту в усьому світі. Алекс Остервальдер – лауреат премії Thinkers50 за напрямом «Стратегія». Є співавтором таких відомих концепцій, як Business Model Canvas, Value Proposition Canvas та Business Portfolio Map – практичних інструментів, яким довіряють мільйони бізнес-практиків провідних глобальних компаній. Серед його книг такі міжнародні бестселери як «Створення бізнес-моделі», «Дизайн ціннісної пропозиції», «Тестування бізнес-ідей», «Непереможна компанія», «Ефективні інструменти для команд».

Реєстрація на сайті

12 жовтня, 18.00

Епоха доповнених інновацій

Спікер – Альф Рен, професор інновацій, дизайну та менеджменту в Університеті Південної Данії, стратегічний радник багатьох компаній від стартапів до бізнесів зі списку Fortune 500.

У 2016 році рейтинг Thinkers50 включив Альфа Рена до Guru Radar – списку «30 мислителів менеджменту, які, швидше за все, формуватимуть майбутнє». Альф публікується у провідних наукових журналах, а також був ключовим спікером майже на 1000 світових заходах – від провідних міжнародних бізнес-конференцій до аудиторії в Північній Кореї.

Реєстрація на сайті

19 жовтня, 18.00

Як знову навчитися довіряти

Спікер – Рон Каруччі, співзасновник і керуючий партнер компанії Navalent, працює з генеральними директорами та топ-менеджерами, які здійснюють трансформаційні зміни для своїх організацій. Рон є популярним дописувачем Harvard Business Review, де його статтю щодо лідерства було названо однією з найважливіших ідей менеджменту 2016 року. Він також є автором Forbes та спікером TEDx.

«Я розумію, що багато українців переживають нескінченний потік травм, тому відновлення відчуття довіри та надії потребує певної роботи. Під час зустрічі я поділюся думками про те, як подолати цей виклик», – зазначає Рон.

Реєстрація на сайті

Тренди та аналітика#Рішення#Технології

Додайте коментар

Усі коментарі публікуються після модерації. Будь ласка, пишіть українською, без спаму та нецензурних слів.

Схожі статті

#Рішення#Інновації
#Рішення#Технології
#Рішення#Технології#Інновації
#Рішення#Технології
#Інновації#Рішення
#Інновації#Рішення
#Інновації#Рішення
#BigData#Інновації#Роумінг#БігДата#Рішення#МобільнийЗв'язок

Підпишіться на щомісячну розсилку найцікавіших новинПідпишіться на розсилку