6 хв читати
Головна / Новини / Kyivstar News / Київстар розширив статус сертифікованого партнера Microsoft

Київстар розширив статус сертифікованого партнера Microsoft

Київстар
Київстар Бізнес – надійний партнер бізнесу та держави, який допомагає у виконанні щоденних задач та оптимізації внутрішніх процесів.
12 Квітня 2021
Kyivstar News

Київстар є сертифікованим партнером Microsoft і недавно отримав нові компетенції за програмою партнерства Microsoft, що підтверджує високу кваліфікацію фахівців компанії з розвитку та впровадження наземних, конвергентних і хмарних рішень на основі технологій Microsoft.

Київстар розширив статус сертифікованого партнера Microsoft золотими компетенціями – Gold Collaboration and Content і Gold Datacenter, а також срібною – Silver Project and Portfolio Management за напрямками:

  • надання рішень SharePoint, які допомагають обмінюватися контентом, взаємодіяти і підвищувати продуктивність команд;
  • перетворення центрів обробки даних в більш гнучкі, масштабовані і економічні рішення;
  • постачання рішень з управління корпоративними проектами.

Щоб регулярно підтверджувати статус Microsoft Certified Partner фахівці з розвитку та впровадження хмарних, наземних і конвергентних сервісів компанії Київстар здають іспити і проходять сертифікацію. Так експерти Київстар доводять, що володіють глибокими технічними знаннями, навичками і практичним досвідом для розуміння бізнес завдання клієнта і розробки проектів в області хмарних і конвергентних продуктів на основі технологій Microsoft.

«Ми не зупиняємося і продовжуємо нарощувати експертизу команди, яка працює з хмарними технологіями Microsoft і впроваджує проекти для клієнтів. Отримання і захист кожної компетенції – важливе досягнення для Київстар, який змінюється зсередини і трансформується з мобільного оператора в постачальника комплексних технологічних конвергентних рішень для бізнесу, – зазначає Ілля Польшаков, директор з розвитку нових напрямків бізнесу Київстар.

Статус Microsoft Certified Partner надає мобільному оператору ряд переваг, серед яких – гнучкий і швидкий доступ до інноваційних матеріалами Microsoft, інформації про розробки, рішенням і продукти, програми навчання, а також доступ до технічної та консалтингової підтримки. Зараз в компанії Київстар 11 срібних і золотих компетенцій, які отримали 27 фахівців компанії Київстар.

Підписатись на розсилку