Київстар запустив власну платформу мобільних платежів і грошових переказів «СМАРТ-ГРОШІ»
7 вересня 2018 2 хвилини читання

Київстар запустив власну платформу мобільних платежів і грошових переказів «СМАРТ-ГРОШІ»

Новини

Про що:

«СМАРТ-ГРОШІ» – повноцінний мобільний гаманець, який дозволяє «тут» і «зараз» здійснювати платежі і грошові перекази. З його допомогою гроші з мобільного рахунку можна використовувати не тільки для оплати телеком-послуг – тепер абоненти передплаченого зв’язку Київстар також можуть на особистому досвіді переконатися у перевазі роботи з різними видами фінансових продуктів з мінімальною комісією або без неї. Послуга «СМАРТ-ГРОШІ» надається на базі електронних грошей Національної платіжної системи «ПРОСТІР» у партнерстві з АТ «АЛЬФА-БАНК».

За допомогою послуги «СМАРТ-ГРОШІ» можна:

  • оплачувати більше 3000 послуг і сервісів онлайн: комунальні послуги, рахунки за квитки на різні види транспорту, покупки в інтернеті, страхові платежі, інтернет/телебачення і багато іншого,
  • переводити гроші з мобільного рахунку всередині мережі Київстар без додаткових оплат за транзакцію.

Однією з основних переваг послуги «СМАРТ-ГРОШІ» є те, що номер телефону абонента стає його мобільним гаманцем, куди оперативно можуть бути як прийняті, так і відправлені з нього кошти. Один раз пройшовши авторизацію в додатку «СМАРТ-ГРОШІ», номер телефону абонента стає ключем для здійснення подальших фінансових операцій – немає необхідності вводити його при кожній транзакції.

Для додаткової безпеки проведення операцій мобільний додаток «СМАРТ-ГРОШІ» передбачає індивідуальний PIN-код і функцію входу по touch ID. Окремо слід зазначити, що не тільки абоненти Київстар, а й інших телеком-операторів, мають можливість використовувати платіжні картки для розрахунку за допомогою сервісу «СМАРТ-ГРОШІ». Для цього у додатку використовується технологія Masterpass від MasterCard, яка була реалізована у партнерстві з АТ «ТАСкомбанк».

Раніше компанія «Стармані», дочірнє підприємство національного оператора Київстар, отримала ліцензію від НБУ на переказ коштів у національній валюті. Зокрема, довіра державного регулятора дозволила компанії надавати клієнтам фінансові послуги.

Скористатися послугою «СМАРТ-ГРОШІ» можна в однойменному додатку, доступному для скачування в Play Market і App Store, на сайті www.money.kyivstar.ua, а також за допомогою USSD-кодів, SMS і чат-бот в месенджері Telegram.

Новини

Додайте коментар

Усі коментарі публікуються після модерації. Будь ласка, пишіть українською, без спаму та нецензурних слів.

Схожі статті

#Stoprussia#Рішення#Благодійність#ВійнавУкраїні
#Рішення#Технології#ВійнавУкраїні
#Stoprussia#Stoprussianagression#ВійнавУкраїні#РосійськоУкраїнськаВійна
#Stoprussia#Бізнес#Компанії#ВійнавУкраїні#РосійськоУкраїнськаВійна#Stoprussianagression#Роумінг#ІнтернетДляБізнесу#Клієнт
#Бізнес-рішення#Київстар#МобільнийЗв'язок
#BigData#Антифрод#Телеком-скоринг
#Рішення
#IOT#M2M#ХмарніРішення#ATC#Інновації

Підпишіться на щомісячну розсилку найцікавіших новинПідпишіться на розсилку