Київстар нараховує абонентам на звільнених територіях Харківщини бонусні послуги для безоплатного зв’язку
24 вересня 2020 3 хвилини читання

Київстар визнано «Компанією року» в мобільному зв’язку

Новини

Про що:

Завдяки внеску оператора у розвиток нових технологій, створення рішень для віддаленої роботи, допомоги людям старшого віку засвоювати тонкощі інтернету, журі конкурсу Telecom Ukraine 2020 присудило Київстар перемогу в номінації «Компанія року» в мобільному зв’язку, а також нагороди у низці інших номінацій.

Київстар - найкраща компанія телеком індустрії 2020

За час з вересня 2019 по серпень 2020 Київстар збільшив удвічі територію покриття мережі 4G, до п’ятнадцяти тисяч населених пунктів. Мережа мобільного зв’язку Київстар на сьогодні  – найбільша в Україні та нараховує понад 30 тисяч базових станцій, з них понад 12 тисяч працюють на частотах для 4G. У 2019 і першій половині 2020 року Київстар інвестував у розвиток нових технологій 8,2 млрд грн.

Київстар суттєво вплинув на прискорення розвитку в Україні технології LTE через рефармінг частот 900 МГц. Для цього Київстар вивільнив частину радіоспектра у цьому діапазоні, і повернув його державі. Як результат, телеком регулятор зміг перерозподілити додатковий спектр між іншими учасниками ранку, щоб вони могли розвивати 4G/LTE. Зусилля Київстар по розвитку в Україні нових технологій відзначені одразу двома вищими нагородами конкурсу: «Компанія року 2020» і «Рішення року для масового ринку». Останню нагороду Київстар розділив з двома іншими  мобільними операторами, які також активно будують мережі 4G.

Журі конкурсу Telecom Ukraine 2020 також відзначило нагородами інші досягнення Київстар. Так, першу премію конкурсу в номінації «Рішення року для бізнесу» отримала комплексна пропозиція «Офіс там, де ви», яка пропонує компаніям доступ до усіх робочих процесів без прив’язки до фізичного офісу — зі смартфонів, планшетів та інших гаджетів. Це добірка з найбільш затребуваних сучасних та інноваційних рішень для швидкого переходу компаній на віддалену роботу, частина з яких є унікальними шляхом поєднання IT- та телеком-технологій. Комплекс «Офіс там, де ви», зокрема, допомагає налаштувати віддалені робочі місця працівників і забезпечити комунікацію між ними та з клієнтами, організувати безперебійний доступ до IT-систем компаній (сервіси Microsoft Office 365 та StarTeams, Віртуальна мобільна АТС, хмарні рішення), використовувати електронний документообіг (Star.Docs), підписувати документи онлайн прямо з телефону (Mobile ID), проводити зустрічі, наради, навчання у дистанційному режимі тощо. Більшість таких сервісів від Київстар на початку карантину можна було підключити та використовувати безкоштовно.

Переможець Рішення року для бізнесу 2020

Під час дії обмежень на фізичні контакти через COVID– 19, для багатьох компаній ці послуги стали справжнім порятунком від стагнації. Так, лише за перші 2 місяці карантину кількість підключень рішень для організації дистанційних робочих місць зросла на 1330%, Віртуальної мобільної АТС —  на 217%, а сервісу для електронного документообігу Star.Docs – на 489%.

У номінації «Корпоративна соціальна відповідальність» журі Telecom Ukraine відзначило проєкт Київстар «Смартфон для батьків» – серія практичних занять по роботі в інтернеті для людей старшого віку. Даний проєкт допомагає  літнім людям інтегруватися в навколишній світ, відчувати себе важливими та не самотніми. Вони починають більше спілкуватися із рідними, знаходять для себе нові хобі, починають новий бізнес.

Telecom Ukraine – масштабна подія у сфері телекомунікацій, медіа та контенту, яка об’єднує профільні асоціації, громадські організації, представників національних регуляторів та влади, вітчизняні та закордонні підприємства. Одне з завдань заходу – виявити кращі практики у галузі телекомунікацій, зробити максимально доступним передовий досвід у цій сфері.

Новини

Додайте коментар

Усі коментарі публікуються після модерації. Будь ласка, пишіть українською, без спаму та нецензурних слів.

Схожі статті

#Microsoft365#ATC#MicrosoftAzure#Azure#Офіс365#Star.Docs#ЕлектроннийДокументообіг#ЕДО#Робота
#Microsoft365#BigData#IOT#ЕДО#Star.Docs#Офіс365#ОфісТамДеВи#4G#SmartCity#ЕлектроннийДокументообіг
Гібридний офіс — нова реальність бізнесу14 вересня 2021 11 хвилин читання

Гібридний офіс — нова реальність бізнесу

#ОфісТамДеВи#Офіс365#ЕДО#ATC#Microsoft365#SMS#ТаргетованіРозсилки#MicrosoftAzure#Azure#VPN
Нові реалії: інтернет як необхідність9 червня 2021 7 хвилин читання

Нові реалії: інтернет як необхідність

#ATC#ЕДО#ОфісТамДеВи#Star.Docs#Інтернет#4G
#ОфісТамДеВи#Microsoft365#Робота#Офіс365#Star.Docs#ЕДО#ЕлектроннийДокументообіг
#Microsoft365#Star.Docs#ATC
#Робота#Київстар#ATC#ДобіркаСервісів#Microsoft365#Офіс365#Інтернет#4G#B2B#Star.Docs#ЕлектроннийДокументообіг#ЕДО#Компанії#ІнтернетРечей#IOT#IOTISKYIVSTAR
#Microsoft365#ОфісТамДеВи#Azure#Star.Docs#ЕДО#ATC#ADWISOR#0-800#Робота#Тарифи

Підпишіться на щомісячну розсилку найцікавіших новинПідпишіться на розсилку