Київстар безоплатно надає бізнесу і державним організаціям сервіс електронного документообігу Star.Docs
17 березня 2022 2 хвилини читання

Київстар безоплатно надає бізнесу і державним організаціям сервіс електронного документообігу Star.Docs

Новини#Київстар#Бізнес#Star.Docs#ЕДО#ЕлектроннийДокументообіг

Про що:

На підтримку українських компаній у складних умовах воєнного часу, коли уповільнюється, ускладнюється або зовсім унеможливлюється процес оформлення й обміну паперовими документами, Київстар надає бізнес-клієнтам можливість користування платформою електронного документообігу Star.Docs без оплати за сервіс*.

Київстар безоплатно надає бізнесу і державним організаціям сервіс електронного документообігу Star.Docs

Завдяки Star.Docs можна перенести внутрішній і зовнішній документообіг організації в цифровий формат, щоб швидко редагувати, коментувати, узгоджувати, обмінюватись та підписувати документи онлайн на будь-якому зручному пристрої – комп’ютері, планшеті чи навіть смартфоні. Усі робочі файли при цьому можуть зберігатися в зручних електронних реєстрах у хмарному сховищі, доступ до яких – 24/7.

Star.Docs – це сервіс, створений Київстар у партнерстві з консорціумом Intecracy Deals. У розробці реалізовані заходи із захисту персональних даних, уся інформація зашифрована, а для гарантії від втрати даних система проводить регулярне резервне копіювання (бекап) інформації користувачів, що мінімізує ризики її втрати.

Працюючи з електронними документами в Star.Docs, користувачі можуть заощаджувати час та відстежувати/контролювати в системі статус проходження документів: підписаний, вимагає узгодження, чекає підпису, ще не підписаний партнером. Доступна також опція підписання/узгодження групи документів за один раз – це дозволяє заощаджувати час на обробці однотипних документів.

Сервіс Star.Docs може бути корисним приватним підприємцям, представникам великого, малого і середнього бізнесу, а також державним структурам. Розпочати роботу з ним легко. Достатньо зареєструватися на платформі та мати для проведення операцій КЕП (кваліфікований електронний підпис). Для користування мобільним додатком Star.Docs на ОС Android чи iOS, необхідно завантажити його на смартфон чи планшет з Google Play Маркет або App Store.

Отримати більше інформації щодо Star.Docs, а також інших сервісів, корисних для продовження роботи компаній в умовах воєнного часу, можна на офіційному сайті чи за номерами: 466 (безкоштовно для номерів Київстар), 0 800 300 466 (безкоштовно з інших номерів).

*умови надання сервісу Star.Docs без оплат тимчасові та можуть бути змінені оператором у будь-який момент залежно від зміни ситуації, пов’язаної з воєнним станом тощо.

Новини#Київстар#Бізнес#Star.Docs#ЕДО#ЕлектроннийДокументообіг

Додайте коментар

Усі коментарі публікуються після модерації. Будь ласка, пишіть українською, без спаму та нецензурних слів.

Схожі статті

#ЕДО#ЕлектроннийДокументообіг#Рішення#ШтучнийІнтелект#ШІ#AI#STARKASA
#ЕДО#ЕлектроннийДокументообіг#ХмарніСховища#STARKASA
#ЕДО#ЕлектроннийДокументообіг
#ЕлектроннийДокументообіг#ЕДО#STARKASA
#ЕДО#ЕлектроннийДокументообіг
#Stoprussia#Stoprussianagression#ВійнавУкраїні#РосійськоУкраїнськаВійна#Київстар
#Star.Docs#ЕДО#ЕлектроннийДокументообіг#Автоматизація#Бізнес#ХмарніСховища
#Бізнес#ЕДО#ЕлектроннийДокументообіг#STARKASA

Підпишіться на щомісячну розсилку найцікавіших новинПідпишіться на розсилку