6 хв читати
Головна / Новини / Kyivstar News / Київстар нараховує абонентам на звільнених територіях Харківщини бонусні послуги для безоплатного зв’язку
Київстар нараховує абонентам на звільнених територіях Харківщини бонусні послуги для безоплатного зв’язку, автор Київстар | Kyivstar Business Hub, зображення №1

Київстар нараховує абонентам на звільнених територіях Харківщини бонусні послуги для безоплатного зв’язку

Київстар
Київстар Бізнес – надійний партнер бізнесу та держави, який допомагає у виконанні щоденних задач та оптимізації внутрішніх процесів.
Kyivstar News
14 Жовтня 2022

Абоненти Київстар на звільнених територіях вже почали отримувати пакети для безлімітних дзвінків у мережі Київстар. А щоб підтримати своїх абонентів ще більше, Київстар нараховує додаткові пакети інтернету та хвилин для дзвінків на інші мережі. Наразі, таке нарахування відбулось на деокупованих територіях Харківської області. Надалі, бонуси приходитимуть і на інших деокупованих територіях: Херсонщини, Запоріжжя, Донеччини та Луганщини.

Абоненти Київстар, які з 24 лютого знаходились на територіях, які були згодом деокуповані ЗСУ та де Київстар відновив зв’язок, тепер отримають додатково:

  • 5000 мегабайтів та 300 хвилин для дзвінків на інші мережі на 30 днів для абонентів передплати;
  • 5000 мегабайтів на 30 днів та 100 хвилин на інші мережі на тиждень для абонентів постоплати.

Бонусні нарахування послуг – частина цілого комплексу заходів для підтримки клієнтів, які Київстар почав робити з першого дня повномасштабного вторгнення росії. На сьогодні оператор вже надав своїм клієнтам безоплатних послуг або бонусів на суму, яка еквівалента понад 560 млн грн. А також інвестував у відновлення мережі, будівництво нових базових станцій, у посилення кібербезпеки та в нові IT-системи 1,7 млрд грн.
 

Київстар
Київстар Бізнес – надійний партнер бізнесу та держави, який допомагає у виконанні щоденних задач та оптимізації внутрішніх процесів.