6 хв читати
Головна / Новини / Kyivstar News / Київстар забезпечує Домашнім Інтернетом бомбосховища

Київстар забезпечує Домашнім Інтернетом бомбосховища

Київстар забезпечує Домашнім Інтернетом бомбосховища, автор Київстар | Kyivstar Business Hub, зображення №1
Київстар
Київстар Бізнес – надійний партнер бізнесу та держави, який допомагає у виконанні щоденних задач та оптимізації внутрішніх процесів.
17 Березня 2022
Kyivstar News

Від початку війни «Домашній Інтернет» від Київстар з’явився вже в 201 бомбосховищі в таких містах як Київ, Житомир, Кривий Ріг, Рівне, Львів, Дніпро, Обухів, Хмельницький, Білгород-Дністровський, Зеленодольськ, Жовті Води, Чернівці, Тернопіль та Луцьк. Щоденно компанія підключає в середньому по 15-20 нових укриттів.

Також нагадуємо, що всі станції метрополітену м. Київ, які використовуються як сховища, мають доступ до швидкісного мобільного інтернету будь-якого телекомоператора.

«Кожен з нас зараз робить свій вклад в наближення перемоги в цій війні і наше головне завдання, це забезпечувати громадян зв’язком – чи то мобільним, чи фіксованим. Тому ми одразу запропонували свою допомогу в забезпеченні інтернетом бомбосховищ та пишаємося нашими колегами з інших компаній-провайдерів, які також активно реалізовують цю ініціативу.»прокоментував керівник департаменту фіксованого зв’язку Київстар, Сергій Сухорук.

Для того, щоб подати заяву на підключення бомбосховища чи укриття до інтернету, потрібно звернутись із запитом на електрону адресу wifi@kyivstar.net, вказавши свої контакти та адресу підключення. Наш технічний спеціаліст наддасть оперативний зворотній зв’язок, щодо можливості підключення та необхідний час для виконання запиту.

Київстар забезпечує Домашнім Інтернетом бомбосховища, автор Київстар | Kyivstar Business Hub, зображення №2

Київстар забезпечує Домашнім Інтернетом бомбосховища, автор Київстар | Kyivstar Business Hub, зображення №3

Теги
Підписатись на розсилку