Підтримка бізнес-спільноти. Добірка безкоштовних онлайн-лекцій
5 вересня 2022 4 хвилини читання

Підтримка бізнес-спільноти. Добірка безкоштовних онлайн-лекцій

Тренди та аналітика#Інновації#Рішення

Про що:

Осінь – це початок навчального року та бізнес сезону. І цей непростий рік не став виключенням. Ми підготували добірку онлайн-лекцій від відомих світових експертів на найближчий місяць, які організовані у межах проєкту року ReІnforceUA, ініційованого Бізнес-школою МІМ. Теми лекцій присвячені лідерству, організації ефективної командної роботи, новим технологіям та інноваціям.

Зміст

7 вересня, 18:00

14 вересня, 18:00

21 вересня, 18:00

28 вересня, 18:00

5 жовтня, 18:00

7 вересня, 18:00

Як лідери можуть створити приналежність через мету, сенс і надію

Спікерка – Саньїн Сян, визнана Thinkers50 тренером і наставником №1 у світі та одним з 50 найкращих мислителів у сфері менеджменту в усьому світі. Вона допомагає лідерам оптимізувати свої унікальні сильні сторони та створювати суперкоманди для стійкого розвитку та успіху. Працює з радами директорів, головними керівниками компаній, військовими генералами, лідерами спортивної індустрії, засновниками технологічних компаній і студентами. Обіймає посаду радника Google Ventures.

Реєстрація на сайті

14 вересня, 18:00

Оптимізація успіху: секрети ефективності людей та команд

Спікери – Рут Готіан та Чарльз Камарда. Доктор Рут Готіан є доцентом кафедри анестезіології та виконавчим директором Академії менторства Weill Cornell Medicine. У 2021 році вона потрапила у топ-30 списку Thinkers50 Radar List, який є «Оскаром» управлінського мислення, а нещодавно стала лідером у сфері менеджменту №1 у світі, поєднавшим теорію і практику. Її дослідження стосується мислення та навичок відомих людей, зокрема нобелівських лауреатів, астронавтів та олімпійських чемпіонів, про що вона пише у своїй книзі «Фактор успіху».

Доктор Чарльз Камарда є досвідченим інженером-дослідником і експертом з теплових структур з понад 45-річним досвідом роботи в NASA. Після успішної місії на STS-114 він став директором інженерного відділу Космічного центру імені Джонсона NASA в Х’юстоні, щоб змінити культуру і створити відмінну технічну команду. Він розробив методологію створення мереж команд для швидкого вирішення складних завдань і зараз проводить дослідження в цій галузі. Має 9 патентів і понад 20 національних і міжнародних нагород, включений до Зали слави Музею авіації та космонавтики.

Реєстрація на сайті

21 вересня, 18:00

Велика ремобілізація: на шляху в наступне десятиліття глибокої трансформації

Спікер – Марк Еспозіто, визнаний на міжнародному рівні як провідний світовий ідейний лідер у питаннях, пов’язаних із Четвертою промисловою революцією. У 2016 році був включений до списку Thinkers50 як один із 30 найвидатніших бізнес-мислителів світу. Є радником Офісу прем’єр-міністра ОАЕ, глобальним експертом Всесвітнього економічного форуму, почесним співробітником кафедри ЮНЕСКО з майбутньої фінансової грамотності. З квітня 2022 року він обіймає посаду старшого радника Центру розробки стратегій у PwC.

Реєстрація на сайті

28 вересня, 18:00

Як доносити правду до керівництва

Спікерка – Меган Рейц, професорка Міжнародної бізнес-школи Hult, де досліджує, консультує та координує питання на перетині проблем лідерства, змін, діалогу та уважності. Входить до рейтингу ТОП-50 глобальних бізнес-мислителів Thinkers50 і до списку найвпливовіших мислителів журналу HR. ЇЇ остання книга «Висловлюйся» опублікована у видавництві Financial Times. Є постійним автором Harvard Business Review, а її дослідження представлені у Forbes, на BBC, у виступі на TEDx і в численних академічних і практичних журналах. Дослідження активності працівників було номіновано на премію Thinkers50 Breakthrough Idea Award 2021.

Реєстрація на сайті

5 жовтня, 18:00

Від театру інновацій до двигуна зростання – як дізнатися, чи готова ваша компанія до інновацій?

Спікер – Алекс Остервальдер, автор і підприємець, чия робота змінила спосіб ведення бізнесу відомих компаній, а також сприяла створенню нових. Посідає 4 місце серед 50 найкращих мислителів у сфері менеджменту в усьому світі. Алекс Остервальдер – лауреат премії Thinkers50 за напрямом «Стратегія». Є співавтором таких відомих концепцій, як Business Model Canvas, Value Proposition Canvas та Business Portfolio Map – практичних інструментів, яким довіряють мільйони бізнес-практиків провідних глобальних компаній. Серед його книг такі міжнародні бестселери як «Створення бізнес-моделі», «Дизайн ціннісної пропозиції», «Тестування бізнес-ідей», «Непереможна компанія», «Ефективні інструменти для команд».

Реєстрація на сайті

Тренди та аналітика#Інновації#Рішення

Додайте коментар

Усі коментарі публікуються після модерації. Будь ласка, пишіть українською, без спаму та нецензурних слів.

Схожі статті

#Продуктивність#Робота#Київстар
#CSR#СоціальнаВідповідальність#BigData#ТаргетованіРозсилки#ATC
#Рішення#Технології
#Інновації#Рішення
#Рішення#Технології
#Інновації#Рішення
#Інновації#Рішення
#Microsoft365#Технології#Інновації

Підпишіться на щомісячну розсилку найцікавіших новинПідпишіться на розсилку