Технічний директор Київстару розповів про важливість захисту критичної інфраструктури
2 червня 2023 1 хвилина читання

Технічний директор Київстару розповів про важливість захисту критичної інфраструктури

Новини

Про що:

30 травня Володимир Лутченко, технічний директор Київстар, представив роботу технічної дирекції Київстару і всієї компанії на міжнародній конференції Omnycon, присвяченій захисту критичної інфраструктури під час криз і війн. Трагічні події в Україні показали важливість цього напрямку, тому захист і підтримка працездатності телеком-мереж, як частини критичної інфраструктури, зараз у фокусі міжнародної уваги.

Конференція Omnycon відбулась у Норвегії за день до зустрічі міністрів закордонних справ НАТО. Країни північноатлантичного договору поставили стійкість і захист критичної інфраструктури у свій порядок денний, прикладом чого є створення спільної цільової групи з ЄС (Комітет стійкості). Серед учасників Комітету стійкості — Девід Ван Віль, помічник генерального секретаря ООН з нових викликів у безпеці, а також урядові високопосадовці в регіоні НАТО.

Технічний директор Київстару розповів про важливість захисту критичної інфраструктури

У конференції Omnycon брали участь 150 ключових керівників (генеральних директорів та топменеджерів) норвезького і міжнародного телеком-сектора та чиновники. Усі вони зібрались з метою обговорити, як посилити співпрацю у приватному, державному та оборонному секторах для підвищення стійкості інфраструктури в умовах нового рівня загрози. Володимир Лутченко представив конференції практичний погляд на те, як управляти та захищати критичну інфраструктуру під час війни, а також поділився власним досвідом управління телеком-мережею у зоні бойових дій. Він звернув увагу аудиторії на те, що ключовим особам, які приймають рішення, варто зрозуміти, наскільки важливо завчасно готуватися до нового рівня загроз. Організатори конференції у своєму відгуку на доповідь Володимира написали, що сесія за його участі була сильною, цікавою і потужною та висловили переконання у неминучому відновленні українського суспільства.

Новини

Додайте коментар

Усі коментарі публікуються після модерації. Будь ласка, пишіть українською, без спаму та нецензурних слів.

Схожі статті

#Київстар
#Київстар
#AntiDDoS#Cybersecurity#DDoS-атака#Кібератака#Кібербезпека#Фішинг
#AntiDDoS#Рішення#Захист#Кібербезпека#Кібератака#Cybersecurity#DDoS-атака
Як захистити компанію від DDoS-атак?3 травня 2022 9 хвилин читання

Як захистити компанію від DDoS-атак?

#AntiDDoS#Cybersecurity#Кібербезпека#Кібератака#Захист#DDoS-атака
#Бізнес-рішення#Київстар#МобільнийЗв'язок
#BigData#Cybersecurity#Azure#Офіс365#Microsoft365#MicrosoftAzure#ATC#Бізнес#AntiDDoS#DDoS-атака#Кібератака#Кібербезпека
#ШтучнийІнтелект#Технології#РосійськоУкраїнськаВійна#Stoprussia#Stoprussianagression

Підпишіться на щомісячну розсилку найцікавіших новинПідпишіться на розсилку