Політика конфіденційності

Згода на обробку персональних даних відвідувачів вебсайту https://hub.kyivstar.ua/

Вебсайт https://hub.kyivstar.ua/ та його складові вебсторінки (надалі разом ― «сайт») надаються Приватним акціонерним товариством «Київстар» (надалі ― «Київстар», в тому числі «ми» і под.).

Київстар дбає про захист персональних даних, що можуть надаватись відвідувачами і користувачами сайту (надалі ― «вами», «ви», «ваші», «ваш» і под.) під час відвідування сайту, перегляду контенту, направлення заявки на участь та/або реєстрації на будь-який захід, заповнення, складання чи направлення компанії «Київстар» засобами сайту будь-якого іншого звернення, опитування, підтвердження, відповіді, повідомлення та інше.

Використовуючи сайт, ви надаєте компанії «Київстар» згоду на обробку персональних даних та гарантуєте, що всі надані вами дані є достовірними та коректними. Будь ласка, уважно прочитайте цю згоду ― у ній пояснюються ваші права та як ми будемо опрацьовувати ваші персональні дані. Надання вами компанії «Київстар» згоди на обробку персональних даних також може бути здійснено засобами сайту шляхом вчинення вами інших конклюдентних дій на сайті, наприклад, таких як заповнення чи відправлення заповненої форми, участь в опитуваннях та надання відповідей у формі опитувальників на сайті, надання зворотного зв’язку, направлення запиту та/або будь-якого іншого звернення, а також шляхом вчинення інших відповідних дій, про що ви будете окремо проінформовані інструментами сайту в кожному відповідному випадку. Якщо ви не погоджуєтеся надати згоду на обробку персональних даних або не маєте добровільного волевиявлення щодо надання компанії «Київстар» дозволу на обробку персональних даних, будь ласка, утримайтеся від користування сайтом та закрийте його. У випадку продовження, використання сайту є підтвердженням надання компанії «Київстар» вашої згоди на обробку персональних даних.

Ми можемо час від часу на сайті надавати і розміщувати посилання на вебсайти та вебсторінки третіх осіб, які, як ми вважаємо, можуть вас зацікавити. Якщо переходите за таким посиланням, важливо, щоб ви пам’ятали, що третім особам ваша згода на обробку персональних даних також може бути необхідна. Будь ласка, перш ніж надавати будь-які персональні дані третім особам засобами їхнього вебсайту та вебсторінок, ознайомтеся з умовами відповідних згод – Київстар не несе відповідальність за дії третіх осіб, у тому числі їхні вебсайти та вебсторінки.

Ми також можемо збирати інформацію за допомогою файлів cookie (файли, які ми надсилаємо на ваш комп’ютер або інший пристрій доступу), до яких ми можемо отримати доступ, коли ви відвідуватиме наш сайт у майбутньому. Ми робимо це, щоб відрізнити вас від інших користувачів нашого вебсайту, і це дуже важливо для того, щоб ви могли використовувати наш сайт повною мірою. Продовження використання сайту є підтвердженням надання компанії «Київстар» вашої згоди на використання нами файлів cookie.

Ви можете заблокувати файли cookie, активувавши параметри вашого браузера так, щоб відмовитися від отримання усіх або деяких файлів cookie. Однак, якщо ви налаштуєте ваш браузер так, щоб заблокувати всі файли cookie (включаючи найважливіші), ви можете втратити можливість доступу до всіх частин нашого сайту.

За цією згодою ваші персональні дані обробляються у базі персональних даних Київстар з метою:

обслуговування та інформування відвідувачів та користувачів сайту, обслуговування клієнтів; комунікації та взаємодії з вами, проведення опитувань, висвітлення бізнес та інших цікавих подій і заходів, направлення розсилок засобами сайту та e-mail, формування та надання спеціальних та інших пропозицій, як засобами сайту, так і іншими засобами зв’язку, включаючи e-mail, SMS, будь-які додатки, чат-боти та інше програмне забезпечення, що використовується Київстар в його діяльності; організація та проведення будь-яких заходів, маркетингових і рекламних кампаній, акцій, тощо; укладення та виконання договорів та інших правочинів, у тому числі реалізації прав та виконання обов’язків сторін, що випливають з відповідного правочину та вимог чинного законодавства; вивчення попиту та проведення опитування, індивідуалізації пропозицій, проведення дослідження (маркетингові дослідження, тематичні дослідження та опитування, дослідження ринку тощо), стимулювання попиту та збуту; збору технічної, статистичної та іншої інформації щодо роботи сайту і окремих його елементів, в т. ч. для впровадження нових інструментів та функціоналу сайту, виправлення помилок і усунення недоліків, а також з метою використання в наукових та статистичних цілях в узагальненій та/або анонімній формі; фіксування та зберігання історії ваших відвідувань, запитів, замовлень, дій, обслуговування, направлених скарг та пропозицій, тощо; розгляд по суті і вирішення ваших скарг та пропозицій; інформування про заходи, пропозиції, продукти та/або послуги третіх осіб, проведення ними рекламних та інших заходів, надання спеціальних пропозицій тощо.

Склад та обсяг персональних даних, що можуть бути включені до зазначеної вище бази персональних даних:

  • прізвище, ім’я, по батькові;
  • відомості про засоби зв’язку (абонентський номер, адреса електронної пошти тощо);
  • інформація та відомості про вас та вашу професійну діяльність (галузь діяльності, посада, компанія та/або група компаній, яку ви представляєте, ваші професійні інтереси та цілі тощо).

Ви погоджуєтесь з тим, що Київстар має право передавати ваші персональні дані таким третім особам, зокрема: партнерам Київстар, які можуть залучатись до організації та/або проведення опитувань ресурсами сайту, організації та/або проведення заходів; іншим компаніям, що залучені/взаємодіють із Київстар з відповідною метою, зокрема однією з тих, що визначені вище.

Ваші персональні дані також можуть бути передані уповноваженим органам державної влади України виключно на підставах та в порядку, встановленому законодавством України.

Обробка ваших персональних даних здійснюється протягом часу, який обумовлено метою, будь-яким законним способом, в тому числі в інформаційних системах Київстар з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів.

Відкликання згоди на обробку персональних даних може бути здійснено вами шляхом направлення відповідного розпорядження в простій письмовій формі на адресу Київстар після проведення попередньої ідентифікації вас з боку Київстар з метою уникнення неавторизованого запиту. У разі такого відкликання вами згоди на обробку персональних даних ви повністю приймаєте та погоджуєтесь із можливими наслідками, а саме:

  • припинення приймання, оброблення та виконання будь-яких ваших замовлень, звернень тощо, якщо це неможливо виконати без вашої дійсної згоди, наданої Київстар на обробку персональних даних;
  • видалення або припинення функціонування профілю клієнта у разі неможливості його супроводу без обробки персональних даних в базі персональних даних.

Київстар вживає необхідних організаційних та технічних заходів для захисту персональних даних від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій третіх осіб. Місце зберігання та обробки персональних даних знаходиться за адресою місцезнаходження Київстар, а саме: місто Київ, вул. Дегтярівська, 53.

Ваші права

Ви як суб’єкт персональних даних маєте такі права, що врегульовані Законом України «Про захист персональних даних»:

  • знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
  • на доступ до своїх персональних даних;
  • отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  • пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  • пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  • звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;
  • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  • вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  • відкликати згоду на обробку персональних даних;
  • знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  • на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

Інші умови

Ви маєте право на одержання будь-яких відомостей про себе, пов’язаних з вашими персональними даними, за умови зазначення прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання (місця перебування) і реквізитів документа, що посвідчує фізичну особу, яка подає відповідний запит компанії «Київстар», крім випадків, визначених законодавством України.