На сайті здiйснюються технічні роботи, у зв'язку з чим можливе некоректне відображення статей. Просимо вибачити за тимчасові незручності.
Вардкес Арзуманян

Засновник RESTARON

Вардкес - засновник групи авторських ресторанів RESTARON, до якої відносяться ресторан «Тарон», кафе «Кентавр» і пивний ресторан «Mons Pius: Пиво і м'ясо».

У 1986 році закінчив Інститут народного господарства в Ростові-на-Дону.

З 1990 до 1992 очолював один із підрозділів Газпрому Вірменії.

У 1993 році переїхав до Львова, заснував компанію «Інтехна-Львів» і в 1995 році відкрив перший ресторан. Всього відкрив 5 ресторанів, після реорганізації компанії залишилося три.

Одружений, виховує двох дітей.

Захоплюється колекціонуванням чоток і ресторанних меню, є власником колекції французьких і американських ресторанних меню першої половини ХХ століття із зібрання князя Курнонського.

Єгор Анчишкін
Артем Афян
Публікації
Критики в ресторані чи ресторанна критика?

Авторів, які пишуть виважену аналітику, орієнтуються у ресторанній галузі і мають право критикувати, в Україні наразі не так багато. Перш за все, це мали би бути люди, які дуже добре знають ресторани зсередини, особи, чия думка користується попитом і авторитетом

Про кельнерів

Робота офіціантів та робота з офіціантами є важливою складовою ресторанного бізнесу. Якщо місто уявити домом, то кельнер по-суті є його господарем, оскільки він зустрічає гостей, це – перша людина, з якої починається місто та від якої залишаються враження про міста

Вкус города

В последнее время, я часто стал задумываться о том, что есть вкус города. И вот что понял: городов много, а вкус имеет далеко не каждый

Ресторанная правда

Может ли нечто, полстолетия служившее местом сборища воров, алкоголиков и людей, ведущих неправильный образ жизни, в одно мгновение стать местом творчества и особой атмосферы?