На сайті здiйснюються технічні роботи, у зв'язку з чим можливе некоректне відображення статей. Просимо вибачити за тимчасові незручності.

Пивні барви

Про особливі пивні ресторани

Ресторан «Солом’янська броварня»

Директор ресторану Андрій Поздняков

Ресторан

Ми маємо потужне виробництво: власну пекарню, коптильню, закриту піч на деревному вугіллі, в якій готуємо смачні страви з м’яса і риби, завжди в асортименті чотири види фірмових ковбас. У нас велике меню, зокрема спеціальне банкетне, чималий вибір страв європейської кухні. Оскільки наші ресторани розташовані в діловому районі, активно розвиваємо напрямок бізнес-ланчів.

Броварня

Ми варимо пиво за класичними технологіями, дотримуючись «Баварського закону про чистоту пива» 1516 року. Упродовж року, залежно від побажання наших гостей та натхнення броваря, пропонуємо сезонні сорти пива. Принципово не використовуємо пивних кухлів, для кожного сорту напою є свій.

str-1 ukr

Просування

У нас є власний сайт та сторінка у Facebook. Нещодавно зняли новий іміджевий ролик про пивоваріння для внутрішнього користування, а також для Youtube. Часто беремо участь у пивних фестивалях, влаштовуємо виїзні заходи.

«Октоберфест»

Підготували меню із семи страв, пов’язаних із темою свята, і зварили напівтемний бурштиновий німецький лагер. Декорували зал, провели вечірку та конкурси.

Нюанс  Пивовар ресторану – жінка,  Оксана Лазаренко

Кількість ресторанів: 2

Рік заснування: 2011

Штат: 60 осіб

Пивоварня: 4-5 тонн на місяць, 6 сортів

Ціна: 64 грн/л

Середній чек паба: 150 грн

пивні барви( маленька2)

 

Паб-ресторан «Проходимец»

Власник пабу-ресторану Ідріс Казімі

Ресторан

Єдиний ресторан у Києві, який пропонує страви афганської кухні. І єдиний у місті ресторан, в якому працюють три шеф-кухарі: один готує страви виключно афганської кухні, два інших – азіатської та європейської.

Броварня

Обладнання зробили на замовлення: враховані обсяги виробництва, сорти. Дизайн такий,  щоб і гостям було приємно дивитися на процес приготування пива.

У нас завжди є не менше чотирьох видів пива: традиційне світле, темне і пшеничне, а також щонайменше одне авторське. Рецепти не можна назвати на сто відсотків класичними, оскільки кожен сорт готується з авторськими доповненнями. Зараз наше авторське пиво – з додаванням зеленого та чорного чаю.

str-2 ukr

Просування

У нашому пабі регулярно відбуваються тематичні вечірки, виступи артистів, трансляції спортивних подій і популярних концертів.

«Октоберфест»

На честь закриття «Октоберфест-2015» відбулося кілька вечірок. Ми презентували «Книгу рекордів «Проходимца», у якій почесні місця посіли переможці у таких номінаціях: швидкість вживання пива, сила та витривалість, швидкість поїдання закусок.  

Нюанс Рецепти вигадує власник Ідріс Казімі, а реалізує ідеї пивовар Анатолій Корніяка 

Кількість ресторанів: 1

Рік заснування: 2012

Штат: 30 осіб 

Пивоварня: 1200 л на місяць, 4 сорти 

Ціна: 72 грн/л

Середній чек паба: 300 грн

15.10.2015
Що нового
Популярне