Як вибрати мобільний зв’язок та інтернет для бізнесу: огляд тарифних планів
25 липня 2023 9 хвилин читання

Як вибрати мобільний зв’язок та інтернет для бізнесу: огляд тарифних планів

Огляди рішень#Інтернет#Тарифи#Роумінг#Бізнес#МобільнийЗв'язок

Про що:

У нашому матеріалі про стан бізнесу у червні 2023 року, ми розповідали, що попри воєнні складнощі вже другий місяць зберігається позитивна динаміка щодо кількості вакансій. Така тенденція може свідчити про те, що українські компанії продовжують працювати та формувати свої команди. Утім, після цього чи не найперше завдання — забезпечити працівників усім, що їм потрібне для роботи. Зокрема, мобільний зв’язок та інтернет для комунікації з колегами й клієнтами. Які обсяги послуг потрібно обрати, аби їх вистачило на потреби бізнесу, та скільки це коштує? Розбираємося у різноманітті корпоративних тарифів у нашій статті.

Зміст

5 переваг корпоративних тарифів

Тарифи для бізнесу

Чи працюють корпоративні тарифи у роумінгу?

Який тариф обрати: розповідаємо на прикладах

5 переваг корпоративних тарифів

Перше, з чого треба почати, — це визначити, які саме переваги отримує компанія від підключення корпоративних тарифів:

  1. Усі телефонні номери зареєстровані на організацію. Це означає, що вони захищені. Тобто якщо менеджер з якихось причин звільниться з компанії, номер не «піде» разом із працівником, а залишиться на підприємстві.
  2. Легко керувати усіма бізнес-тарифами та послугами. Необхідно лише призначити довіреного працівника координатором компанії. Він зможе централізовано підключати або деактивувати послуги, за необхідності змінювати працівникам тарифи, формувати звіти щодо витрат та багато іншого.
  3. Необмежена кількість номерів. Масштабуючи діяльність компанії та збільшуючи кількість працівників, можна швидко вмикати потрібну кількість номерів, щоб працювати із запитами клієнтів та не пропускати їхні дзвінки.
  4. Наявність зв’язку навіть з мінусовим балансом. З корпоративним тарифом співробітники компанії можуть здійснювати дзвінки навіть якщо на балансі нуль або мінус. А коли з’явиться нагода, можна зручно поповнити рахунок готівкою або безготівково.
  5. Додаткові послуги для бізнесу без доплат. У кожному тарифі можна щомісяця обирати 2 Суперсили на вибір — залежно від робочих потреб. Для вибору (відповідно до підключеного тарифу) доступні Office 365 online, Віртуальна мобільна АТС, Київстар ТБ, 5 ГБ мобільного інтернету, 100 хвилин на інші мережі та за кордон, Відео на ходу, 100 SMS по Україні, 2 ГБ у роумінгу, SIM для планшета, SIM для другого телефона.
Зв'яток та інтернет темна

Звʼязок та інтернет

Тарифи для компаній та підприємців

Вибирайте тариф Бізнес UA під власні потреби. Швидкісний 4G, безлім на Київстар, хвилини на інші номери та за кордон, а ще дві Суперсили на вибір — сервіси для роботи без доплат.

Тарифи для бізнесу

Нещодавно оператор Київстар оновив свої корпоративні тарифи. Пропонуємо на прикладі цієї тарифної лінійки розглянути наявні можливості для підключення бізнесу. Після огляду вам буде легше вибрати оптимальне рішення саме для вашої компанії.

Аналізуватимемо тарифи за наповненням та ціною:

LOVE UA Світло. Бізнес

Цей тариф, як маяк надасть вашому бізнесу, світло, за яким ваш компанія рухатиметься до успіху. Ви отримаєте безлімітні дзвінки на Київстар, 15 ГБ мобільного інтернету 4G (LTE) по Україні та 5 ГБ у роумінгу в 27 країнах. Крім того, ви можете використовувати 100 SMS по Україні, 150 хвилин на дзвінки на інші мобільні, міські й за кордон (13 країн). Ціна: 175 грн/міс.

LOVE UA Пісня. Бізнес

У цьому тарифі ви отримуєте безлімітні дзвінки на Київстар, 25 ГБ мобільного інтернету 4G (LTE), 5 ГБ у роумінгу в 27 країнах. Крім того, тут 250 хвилин на дзвінки на інші мобільні, міські й за кордон (13 країн) та 200 SMS по Україні. Можна заспівати від щастя, адже ціна всього 230 грн на місяць.

LOVE UA Сила. Бізнес

Цей тариф надасть вашій команді сили, адже тут є безлімітні дзвінки на Київстар, 50 ГБ мобільного інтернету 4G (LTE), 10 ГБ у роумінгу в 27 країнах, 250 хвилин на дзвінки на інші мобільні, міські й за кордон (13 країн) та 300 SMS по Україні. Ціна: 300 грн на місяць.

LOVE UA Рух. Бізнес

Це один з тарифів, який дозволить рухатися вашому бізнесу у правильному напрямку. З ним ви отримаєте повний безлім на дзвінки в мережі Київстар та на мобільний інтернет 4G (LTE). Тут також є 15 ГБ у роумінгу в 27 країнах, 350 хвилин на дзвінки на інші мобільні, міські й за кордон (13 країн) та 300 SMS по Україні. Ціна: 350 грн на місяць.

LOVE UA Успіх. Бізнес

Ще один варіант тарифу з безлімітними дзвінками в мережі Київстар та безлімітним 4G (LTE) мобільним інтернетом. Крім того, для успіху вашої компанії є 20 ГБ у роумінгу в 27 країнах, 750 хвилин на дзвінки на інші мобільні, міські й за кордон (13 країн) та 300 SMS по Україні. Ціна: 500 грн на місяць.

LOVE UA Розвиток. Бізнес

Увімкнувши цей тариф, ви зможете розвивати свій бізнес: користуватися безлімом на мобільний інтернет 4G (LTE) і телефонувати безлімітно у мережі Київстар. Тут є 30 ГБ у роумінгу в 27 країнах, 1500 хвилин на дзвінки на інші мобільні, міські й за кордон (13 країн) та 300 SMS по Україні. Ціна: 750 грн на місяць.

LOVE UA Висота. Бізнес

Назва говорить сама за себе — це топовий тариф. Окрім безлімітного 4G (LTE) мобільного інтернету та безлімітних дзвінків у мережі Київстар, ви отримуєте 55 ГБ у роумінгу в 27 країнах, 3500 хвилин на дзвінки на інші мобільні, міські й за кордон (13 країн) та 300 SMS по Україні. Ціна: 1500 грн на місяць.

Нові бізнес-клієнти Київстар можуть підключити будь-який тарифний план зі знижкою 50% на плату за тариф, що діє протягом півроку.

Чи працюють корпоративні тарифи у роумінгу?

Абоненти вищезазначених корпоративних тарифів, які виїхали в одну з 27 країн світу, можуть використовувати зв’язок у роумінгу без додаткових оплат з Роумінг як вдома. Залежно від тарифу відрізняються умови та кількість доступних у роумінгу хвилин, гігабайтів та SMS.

Послугу «Роумінг як вдома» підключати не потрібно, адже вона активується автоматично, як тільки ви виїхали з України до Польщі, Словаччини, Румунії, Угорщини, Молдови, Німеччини, Італії, Литви, Чехії, Франції, Болгарії, Іспанії, Естонії, Латвії, Австрії, Нідерландів, Бельгії, Хорватії, Данії, Фінляндії, Греції, Ірландії, Люксембургу, Словенії, Швеції, Португалії або Великої Британії.

Який тариф обрати: розповідаємо на прикладах

Зважаючи на різноманітні бізнеси та особливості кожного тарифу, можна приблизно визначити, який тариф якому напрямку підійде:

  • Якщо компанії, яка працює у напрямку торгівлі, потрібна базова комунікація для зв’язку з клієнтами та партнерами, а також обмежений обсяг інтернету для перевірки замовлень та електронної пошти, може підійти тариф LOVE UA Світло. Бізнес.

Стаття за темою: Номер телефону компанії як дієвий інструмент для отримання заявок

  • Якщо виробництво працює з міжнародними партнерами, то корисним для спілкування буде тариф з великою кількістю хвилин на дзвінки за кордон — це, наприклад, тариф LOVE UA Пісня. Бізнес. А якщо необхідно ще більше мобільного інтернету для моніторингу виробничих процесів та комунікації між підрозділами, то тоді — LOVE UA Сила. Бізнес.
  • Тариф LOVE UA Висота. Бізнес підійде для бізнесу, який працює у напрямку обслуговування, і якщо компанія швидко зростає та потребує багато інтернет-трафіку для відеоконференцій та дистанційного консультування. Тариф також підійде організаціям з фінансової сфери, де є потреба у багатогодинних розмовах з клієнтами та партнерами.

Це лише кілька прикладів. Утім, звісно, вибір тарифу залежить від конкретних особливостей вашого бізнесу. Важливо вибрати той, який найкраще задовольняє потреби компанії, будь-то комунікація з клієнтами, партнерами чи співробітниками, а також врахувати ваш бюджет.

Детальну інформацію про кожен тариф та Суперсили ви можете подивитися на сайті Київстар. Якщо ви вибрали тариф для замовлення, натисніть кнопку «Підключити», заповніть форму та очікуйте на дзвінок спеціаліста.

Огляди рішень#Інтернет#Тарифи#Роумінг#Бізнес#МобільнийЗв'язок

Додайте коментар

Усі коментарі публікуються після модерації. Будь ласка, пишіть українською, без спаму та нецензурних слів.

Схожі статті

#Роумінг#Рішення#Тарифи
#Бізнес#Тарифи#B2B#SIM-карта#ІнтернетДляБізнесу
#eSIM#Рішення#Роумінг
#ADWISOR#ATC#SMS#СмсРозсилка#0-800#Тарифи#Інтернет#4G#Роумінг#IPтелефонія#Клієнт#ВійнавУкраїні#РосійськоУкраїнськаВійна#Stoprussia#Stoprussianagression
#ВійнавУкраїні#Роумінг#Stoprussia#Тарифи#РосійськоУкраїнськаВійна#Stoprussianagression#Клієнт
#ATC#ВійнавУкраїні#Stoprussia#Stoprussianagression#РосійськоУкраїнськаВійна#МобільнийЗв'язок#Бізнес#Роумінг#Тарифи
#ATC#ВійнавУкраїні#Stoprussia
#Роумінг#Київстар#Тарифи#Клієнт

Підпишіться на щомісячну розсилку найцікавіших новинПідпишіться на розсилку