Добірка фільмів на Київстар ТБ для святкових вихідних
29 грудня 2023 5 хвилин читання

Добірка фільмів на Київстар ТБ для святкових вихідних

Тренди та аналітика#Київстар

Про що:

Втомилися від «Сам удома»? Підготували добірку фільмів, якими ви можете насолоджуватися під час різдвяно-новорічного періоду. Їх можна подивитися на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ. Вона доступна абонентам усіх операторів мобільного зв’язку України, а також для абонентів Домашнього Інтернету від Київстар. Тож, запрошуємо до перегляду.

Зміст

У кожного Різдва своя історія

Різдво з Кластерфанками

Пережити Різдво

Стажери

Красуня та чудовисько

Аліса в Задзеркаллі

Мері Поппінс повертається

Гаррі Поттер

У кожного Різдва своя історія

Телеведуча Кейт випадково в прямому ефірі ранкового шоу зізнається, що не любить Різдво. Свідками стають тисячі телеглядачів, і їх це обурює. Необхідно виправляти ситуацію, адже це відбивається на іміджу Кейт, а шоу під загрозою закриття. Проте вибачень недостатньо. Несподівано мер одного з містечок запрошує Кейт відновити справжній дух Різдва. Вибору немає, треба їхати.

Дивитися

Різдво з Кластерфанками

Святкова комедія про любовний трикутник. Бізнесвумен Холлі вирушає у провінційне містечко Кластерфанке, аби купити сімейний готель. Проте племінник колишніх господарів Френк проти цього. Від ненависті до кохання іноді кілька кроків, тому Холлі та Френк закохуються. Але цій ідилії стає на заваді залицяльник дівчини Чанк. Як розв’яжеться ця історія та чи вдасться Холлі придбати готель?

Дивитися

Пережити Різдво

Багатій Дрю Летам відчуває сум від самотнього життя без родини. На Різдво він приїжджає у будинок свого дитинства, у якому давно живе зовсім стороння сім’я. Заплативши гроші, він пропонує відсвяткувати Різдво разом з ними у «родинному колі». Втім, його ідея привабила не усіх. Що його очікує?

Дивитися

Стажери

Американська комедія про двох чоловіків Біллі та Ніка, які займаються продажами. Проте цифровізація, а саме комп'ютерний світ, може зруйнувати їхню кар'єру. Щоб цього не сталося, чоловіки йдуть на стажування в Google. Чи витримають вони конкуренцію серед кращих студентів?

Дивитися

Красуня та чудовисько

Сімейний фільм у жанрі фентезі про сміливу дівчину Белль, яка розшукує свого батька та раптом опиняється в гостях у Чудовиська. На вигляд він страшний, адже на ньому чаклунське закляття. Проте Красуні вдається побачити його внутрішню доброту та щирість. Майже на дві години ви зануритесь у казковий світ та дізнаєтеся, чи вийде розчаклувати того, хто опинився заручником магії.

Дивитися

Аліса в Задзеркаллі

Пригодницький фільм для всієї сім’ї про подорож дівчинки Аліси Кінгслі у Задзеркалля. Там вона познайомиться з чарівними героями: Білим Кроликом, Червоною Королевою та іншими. Задзеркалля не просто виглядає як віддзеркалення реального світу, а й містить чарівні та місцями абсурдні елементи. Присвятіть цьому фільму свій святковий час, бо він того вартий.

Дивитися

Мері Поппінс повертається

Стрічка, яка сподобається і дорослим, і дітлахам. Історія про сім’ю Джейн і Майкл Бенкс з трьома дітьми розгортається у Лондоні 30-х років ХХ століття. Їхню сіру буденність розбавить Мері Поппінс, колишня няня Джейн і Майкла. Гостя додасть трохи магії у життя сім’ї, адже дорослі через купу справ забули, що таке мріяти та насолоджуватися життям.

Дивитися

Гаррі Поттер

Усі фільми за однойменними романами Джоан Роулінг в одному плейлисті на Київстар ТБ. Тут ви зможете подивитися: «Гаррі Поттер і Філософський камінь», «Гаррі Поттер і Таємна кімната», «Гаррі Поттер і В’язень Азкабану», «Гаррі Поттер і Келих Вогню», «Гаррі Поттер і Орден Фенікса», «Гаррі Поттер і Напівкровний Принц», «Гаррі Поттер і Смертельні реліквії», трилогію «Фантастичні звірі». Справжні скарби для фанатів цього героя.

Дивитися

Щоб дивитися фільми на Київстар ТБ, ви можете використовувати цифрові та аналогові телевізори, комп’ютери та ноутбуки, смартфони і планшети. Крім того, 1 акаунт підтримує 5 будь-яких пристроїв. Для зручного перегляду фільмів офлайн на платформі кіно та телебачення доступна функція «Завантаження», завдяки якій контент можна переглядати не маючи доступу до інтернету, наприклад, під час подорожі.

Тренди та аналітика#Київстар

Додайте коментар

Усі коментарі публікуються після модерації. Будь ласка, пишіть українською, без спаму та нецензурних слів.

Вадим

10:24 3 січня 2024

Те чого не вистачало!

Підпишіться на щомісячну розсилку найцікавіших новинПідпишіться на розсилку