Добірка корисних безкоштовних курсів та бізнес-подкастів
10 червня 2022 7 хвилин читання

Добірка корисних безкоштовних курсів та бізнес-подкастів

Добірки сервісів#ДобіркаСервісів#Stoprussia#РосійськоУкраїнськаВійна#ВійнавУкраїні#Рішення#Бізнес

Про що:

Через російське вторгнення в Україну мільйони людей вимушено покинули не лише свої домівки, а й звичну роботу. Тому сьогодні їм доводиться опановувати нові навички та спеціальності. Команда Київстар Бізнес Хаб зібрала для вас добірку онлайн-курсів, бізнес-подкастів та інших ресурсів, які на період війни для українців доступні безкоштовно.

Зміст

Освітні ресурси

Вивчення мов: додатки та курси

Бізнес-подкасти та YouTube-канали

Освітні ресурси

Genesis, Meta й Amazon Web Services запускають безкоштовну міжнародну програму для підприємцівStartUp Academy 2.0. Тут ІТ-підприємці з України та Європи можуть дізнатися про етапи запуску стартапу та про шляхи для його масштабування, а саме: яку бізнес-модель обрати під власний проєкт, етапи розробки стратегії, аналітика, залучення інвестицій та фінансове управління, маркетингові активності, продажі та залучення партнерів, розвиток та управління командою. Учасники зможуть особисто поспілкуватися з наставниками, отримати від $10 тис. до $100 тис. кредитів від AWS на розвиток стартапу, сертифікацію Meta Blueprint, а також взяти участь у пітчингу та залучити інвестиції від одного з фондів.

Навчальна платформа Genius.Space відкрила вільний доступ українцям до освітніх курсів з інтернет-маркетингу, SMM, дизайну, управління, та інших напрямів. Для того, щоб мати доступ до необхідної теми, достатньо заповнити спеціальну анкету для участі.

Projector Humanitarium — соціогуманітарний факультет від Projector Institute надав для українців доступ до 12 відеокурсів з соціології, мистецтвознавства, дизайну, філософії, літератури, реклами тощо.

Онлайн-платформа Київстар ТБ — окрім 300+ телеканалів та відеобібліотеки з фільмами, мультфільмами та серіалами тут є освітній корисний контент у розділі «Освіта» – ІТ-курси Академії ШАГ, мовні курси з англійської та польської мов, підготовка до ЗНО, «Дія. Цифрова освіта» та інше. Користувач може освоювати нові знання на будь-якому зручному гаджеті (ПК, смартфоні).

Освітня платформа EdX, заснована Массачусетським технологічним інститутом і Гарвардським університетом, надає для українців безкоштовні онлайн-курси університетського рівня в широкому діапазоні дисциплін. Наприклад, на сайті можна пройти навчальні програми з хімії, фізики, бізнес-адміністрування, екології чи історії від понад 100 університетів та шкіл з усього світу.

Додаток для саморозвитку Headway пропонує широкий асортимент найкращих світових книг англійською мовою про продуктивність, бізнес, гроші, здоров’я, любов, інвестиції тощо. Мета проєкту — надати кожній людині на планеті можливість легко та цікаво вчитися. Саме тому в застосунку читачі знайдуть не повні книги, а лише їхнє 15 хвилинне резюме з головними ідеями авторів. Щоб почати користуватися Headway, необхідно завантажити додаток в Google Play чи AppStore.

Школа Boosta Academy пропонує курси для всіх охочих отримати нові знання зі сфери диджиталу з наступних тем: SEO & Linkbuilding, SMM і таргетинг, Customer Care: Support&Sales або фриланс на платформі Fiverr. Для доступу треба заповнити спеціальну форму на сайті.

Поглибити свої знання з email-маркетингу, вебаналітики, створення чат-ботів, лендингів, налаштування контекстної реклами можна під час мінікурсів від Академії SendPulse. Завершивши навчання, студент отримує спеціальний сертифікат.

Projector Creative & Tech Foundation — фонд створений Projector Institute за підтримки Мінцифри та Дія.Бізнес, який допомагає вимушено переселеним жінкам та дівчатам опанувати креативну чи tech-професію. Серед запланованих навчальних програм: Interface Design, Graphic Design, Project Management, SEO, PPC, Motion Design, Data Science, Data Analytics, Front-End та QA.

Курс для початківців в ІТ-сфері від Beetroot Academy дозволить студентам ознайомитись з п’ятьма напрямами: Project management, UI/UX дизайн, QA Manual і Front-end та Python-розробка. Курс проходить онлайн, тому навчатися можна у будь-який зручний час.

Вивчення мов: додатки та курси

Онлайн-школа EnglishDom відкрила безкоштовний доступ на рік до бібліотеки онлайн-курсів з англійської мови за промокодом #StandWithUkraine. Навчатися можна у будь-який зручний спосіб – на вебплатформі або у мобільному додатку.

З огляду на те, що українці вимушено покидають свої домівки та виїжджають за кордон, для більш легкої адаптації в чужій країні, сервіс з вивчення мов Duolingo відкрив безкоштовний доступ до преміальних уроків.

Покращити або почати вивчати німецьку мову пропонують німецька радіостанція та телеканал Deutsche Welle. Онлайн-уроки передбачають різні рівні володіння мовою. Тож, якщо ви виїхали до Німеччини, це навчання стане у пригоді.

Для тих, хто хоче покращити свій рівень української – освітня мережа PIPL Lyceum. Онлайн-заняття проходять з понеділка по четвер. А розширити свій мовний запас можна з додатком BE WITH UA. За допомогою простих ігор користувач може дізнатися багато діалектних слів та виразів, які сформувались на території сучасного Львова й досі вживаються серед місцевих мешканців. Завантажити застосунок BE WITH UA можна в Google Play або App Store.

Бізнес-подкасти та YouTube-канали

«Реалісти» — спільний B2B-подкаст Київстар та радіо Аристократи, у якому ведучі розбирають кейси українських підприємців. Експерти Київстар зустрічаються з українським бізнесом та підіймають актуальні теми. У другому сезоні обговорюють болюче питання війни — як компаніям вдалось адаптуватися до нових умов, як зустріли 24 лютого та які мають плани на майбутнє.

Гостями останніх двох випусків стали — Uklon, Fozzy Group, DroneUA та мережа магазинів техніки «Техно Їжак». Про їхні виклики, лайфхаки та важкі рішення можна послухати тут.

TED — на каналі організації зібрані виступи щорічних конференцій, на яких люди з різних сфер життя підіймають актуальні теми сучасності. Головна ідея TED — розповсюджувати ідеї, які мають змінити світ.

Kyiv School of Economics — YouTube-канал від Київської школи економіки, на якому підіймаються питання про роботу бізнесу під час воєнного стану, якою повинна бути комунікація брендів та багато інших актуальних тем для компаній.

Добірки сервісів#ДобіркаСервісів#Stoprussia#РосійськоУкраїнськаВійна#ВійнавУкраїні#Рішення#Бізнес

Додайте коментар

Усі коментарі публікуються після модерації. Будь ласка, пишіть українською, без спаму та нецензурних слів.

Схожі статті

11 ресурсів для IT-навчання та розвитку19 квітня 2024 5 хвилин читання

11 ресурсів для IT-навчання та розвитку

#Навчання#Розвиток#Київстар
#2024#ДобіркаСервісів#Навчання#Розвиток
#ДобіркаСервісів#Бізнес#Рішення
#ДобіркаСервісів
#Клієнт#Роумінг#ВійнавУкраїні#РосійськоУкраїнськаВійна#Stoprussia#Stoprussianagression#Київстар
#ДобіркаСервісів#Рішення#ВійнавУкраїні#РосійськоУкраїнськаВійна#Stoprussia#Stoprussianagression#Бізнес
#Stoprussia#Stoprussianagression#ВійнавУкраїні#РосійськоУкраїнськаВійна#Київстар

Підпишіться на щомісячну розсилку найцікавіших новинПідпишіться на розсилку