Добірка AI сервісів для розробників
26 травня 2023 3 хвилини читання

Добірка AI сервісів для розробників

Добірки сервісів#Azure#MicrosoftAzure#AI#ШІ#ШтучнийІнтелект#ДобіркаСервісів

Про що:

Ми вже ділилися добіркою ШІ інструментів для роботи, а у цьому матеріалі розповімо про добірку сервісів зі штучним інтелектом, зокрема для розробників, щоб використовуючи їх, вони могли швидше досягати бізнес-цілей.

Зміст

Codesnippets

CodePal

GitHub Copilot

Adrenaline

Tabnine

Teachable Machine

Buildt AI

Mars

Codesnippets

Це сервіс, який допомагає розробникам генерувати код на основі текстових запитів. Штучний інтелект виявляє проблемні місця продуктивності у коді та пропонує способи його оптимізації. Також можна надійно зберігати ваш код у власній бібліотеці фрагментів та легко завантажувати їх, коли вам потрібно. Крім того, ви можете ділитися фрагментами коду зі своєю командою.

CodePal

Цей сервіс допомагає у процесі кодування та виправленні помилок. З CodePal ви можете отримати цифрові токени (кредити), які дають доступ до понад 26 інструментів для кодування, де можна працювати з більш ніж 80 мовами програмування та технологіями. Кожен токен дозволяє використати будь-який один інструмент, і вони доступні для вас назавжди. Безплатно ви можете отримати до 5 кредитів.

Інтерфейс CodePal

Інтерфейс CodePal

GitHub Copilot

Сервіс допомагає в написанні коду та спрощує процес програмування. Розробник вводить код або коментарі, а штучний інтелект надає пропозиції для наступного рядка коду, повних методів, шаблонів коду, комплексних модульних тестів та складних алгоритмів. Є пробна версія сервісу, а також доступна підписка. Безплатний доступ надається перевіреним студентам та кураторам популярних відкритих проєктів.

Adrenaline

Інструмент для вдосконалення коду на основі штучного інтелекту, розроблений OpenAI Codex. Він дозволяє розробникам швидко виявляти та виправляти помилки у своєму коді. Спочатку він шукає основну причину помилки, наприклад, відсутність крапки з комою або неправильний синтаксис, а потім надає рішення, яке можна використати для виправлення коду.

Інтерфейс Adrenaline

Інтерфейс Adrenaline

Tabnine

AI-помічник, який на основі контексту та синтаксису пропонує наступні рядки коду або генерує повноцінний код. Доступне ШІ-доповнення Tabnine можна використовувати на ноутбуці, сервері всередині брандмауера або в хмарі. Сервіс охоплює кілька мов програмування, зокрема JavaScript, Python, TypeScript, Rust, Go та Bash.

Teachable Machine

Інструмент, який дозволяє створювати моделі машинного навчання для вебсайтів, додатків та інших проєктів. Teachable Machine є корисним для новачків у розробці, які не мають великого досвіду в програмуванні. Не потрібні попередні знання у сфері машинного навчання, оскільки сервіс надає відеоінструкції для кожного кроку. Ви можете навчити комп’ютер розпізнавати ваші зображення та звуки без написання коду, а потім використовувати власну модель у своїх проєктах.

Інтерфейс Teachable Machine

Інтерфейс Teachable Machine

Buildt AI

Сервіс з генеративного штучного інтелекту, як-от ChatGPT, який допомагає розробникам швидко знаходити готовий код в інтернеті. Ви можете знайти код навіть без конкретного розуміння того, що саме ви шукаєте. Наприклад, ви можете описати задачу або потребу рефакторингу (процес редагування програмного коду), а Buildt AI автоматично внесе зміни, враховуючи контекст та синтаксис. За допомогою функції пошуку ви також можете швидко знайти дублікати або застарілий код, який сервіс допоможе безпечно видалити.

Mars

Це платформа програмування на основі штучного інтелекту, розроблена для прискорення розробки додатків та програм за допомогою Code, NoCode і MicroApps. Ви отримаєте доступ до готових мікропрограм, заощаджуючи час і зусилля. Сервіс дозволяє створювати вебсайти, шаблони електронної пошти та інший вміст. Mars ефективна альтернатива традиційним інструментам кодування.

Також пропонуємо ознайомитися з комплексними інструментами Azure DevOps для розробників і тестувальників, про які ми раніше писали у нашій статті.

Хмари та зберігання даних темна

Хмарна інфраструктура

Microsoft Azure від Київстар

Глобальна хмарна платформа для безпечного розгортання IT-інфраструктури. Розробляйте нові продукти, тестуйте, налагоджуйте внутрішні бізнес-процеси без утримання фізичних серверів.

Добірки сервісів#Azure#MicrosoftAzure#AI#ШІ#ШтучнийІнтелект#ДобіркаСервісів

Додайте коментар

Усі коментарі публікуються після модерації. Будь ласка, пишіть українською, без спаму та нецензурних слів.

Схожі статті

11 ресурсів для IT-навчання та розвитку19 квітня 2024 5 хвилин читання

11 ресурсів для IT-навчання та розвитку

#Навчання#Розвиток#Київстар
#Тренд#Кібербезпека#ШтучнийІнтелект#ШІ#AI#API#ChatGPT#PaaS#SaaS#IaaS#ХмарніРішення
Переваги та приклади PaaS для бізнесу8 червня 2023 5 хвилин читання

Переваги та приклади PaaS для бізнесу

#PaaS#MicrosoftAzure#SaaS#Azure
Добірка ШІ інструментів для роботи31 березня 2023 9 хвилин читання

Добірка ШІ інструментів для роботи

#Технології
#Рішення#Технології#ChatGPT#AI#ШтучнийІнтелект#ШІ
#ХмарніСховища#MicrosoftAzure#Клієнт#Azure
#MicrosoftAzure#Azure#ХмарніРішення#ХмарніСховища#AzureStack#Клієнт#IaaS#PaaS#SaaS#AzureVirtualDesktop#Компанії
#ADWISOR#BigData#Look-alike#ШтучнийІнтелект#Інновації

Підпишіться на щомісячну розсилку найцікавіших новинПідпишіться на розсилку