Добірка ШІ інструментів для роботи
31 березня 2023 9 хвилин читання

Добірка ШІ інструментів для роботи

Тренди та аналітика#Технології

Про що:

Не лише ChatGPT можна використовувати, щоб автоматизувати деякі бізнес-процеси. Є ще багато ресурсів на базі штучного інтелекту, які допоможуть у роботі. Ми зробили добірку, а деякі з них навіть самостійно протестували. Що з цього вийшло — дізнайтесь зі статті.

Зміст

Робота з текстом

Робота з зображеннями

Робота з аудіо

Робота з сайтом

Робота з текстом

Copy

Чат-бот для написання текстів на основі штучного інтелекту, який використовує алгоритми обробки природної мови (NLP). Copy пропонує кілька інструментів для генерації різних типів контенту: публікації в блогах, пости у соціальних мережах, рекламні тексти, електронні листи, вітальні листівки, описи товарів та багато іншого. Є шаблони та функція редагування згенерованого тексту.

Підтримує тільки англійську мову, проте ви завжди можете скористатися автоперекладом. Наприклад, якщо вам треба створити варіанти текстів оголошення для рекламної кампанії, то достатньо лише вказати назву продукту, додати короткий опис та зазначити tone of voice. У результаті ви отримаєте 10 прикладів оголошень, а за потреби можете збільшити їхню кількість.

Інтерфейс Copy.ai

Інтерфейс Copy.ai

Aiter

Англомовний ресурс, який за допомогою ШІ генерує тексти для рекламних оголошень, ідеї для стратегії, статей для блогу і ключові слова, створює опис сторінки. Для цього необхідно надати адресу свого вебсайту або описати деталі продукту.

Сайт навіть оцінює рівень креативності, необхідний для вашого бізнесу, тобто tone of voice. Наприклад, аналізуючи Київстар Бізнес Хаб, Aiter порадив створювати серйозний контент для підприємств, додаючи трохи гумору.

Rytr

Ресурс з ШІ, який допомагає писати текст для рекламних оголошень у соцмережах, генерує слогани та заголовки, опис профілю, електронні листи, контент для блогів тощо. Має понад 40 варіантів шаблонів, знає понад 30 мов та 20+ tone of voice.

Rytr використовує формули, такі як AIDA та PAS, щоб забезпечити найкращу якість згенерованих результатів. Допомагає «переформулювати» або «скоротити» текст. Цікаво, що є вбудована перевірка на плагіат. А ще можна завантажити розширення Rytr – AI powered writing assistant для Chrome.

Wordtune

Це редактор, розроблений на передових інструментах ШІ та мовних моделях, які розуміють контекст і семантику написаного англомовного матеріалу. Це зручно, якщо ваш бізнес підтримує англомовну версію сайту.

Wordtune корегує ваші формулювання та стиль письма, спираючись на мету написання тексту. Надає кілька варіантів одного й того самого контенту. Може скоротити або розширити текст за необхідності. Працює також як безкоштовне розширення Chrome — Wordtune – AI-powered Writing Companion.

ChatGPT

Усім відомий чат-бот ChatGPT. Ми про нього багато писали та особисто досліджували, хто краще згенерує контент — копірайтер чи ChatGPT. А також ділилися 20-ма корисними порадами, щоб ви змогли прокачати свій бізнес за допомогою цього чат-боту.

Просто нагадаємо, що ChatGPT може писати тексти на будь-які теми, перекладати їх, аналізувати, робити рерайт, пояснювати та розв’язувати математичні задачі, створювати комп’ютерний код, відповідати на додаткові питання. До речі, він розуміє українську мову та навіть прочитає набір літер, які ви йому написали, якщо забули змінити розкладку на клавіатурі.

Робота з зображеннями

Stable Diffusion

Безкоштовний ресурс 2022 року, який генерує зображення з англомовного тексту. Здатний робити чіткі фотореалістичні картинки. Достатньо описати, яке зображення ви бажаєте отримати. Втім, іноді результат може бути неочікуваним.

Ми вирішили побачити очима ШІ, як буде виглядати дівчина, яка працює у віртуальному офісі. До речі, про бізнес у віртуальному світі ми розповідали у нашій статті. Тож, Stable Diffusion згенерував такі зображення за нашою темою:

Stable Diffusion згенерував зображення з дівчиною, яка працює у віртуальному офісі.

Stable Diffusion згенерував зображення з дівчиною, яка працює у віртуальному офісі.

Artflow.ai

Artflow.ai дозволяє створювати власні унікальні анімовані англомовні історії з оригінальними персонажами, використовуючи ШІ. Також він може генерувати зображення. Треба описати деталі: стиль, настрій, композицію та бажану палітру кольорів.

Ми нещодавно писали про сервіси Azure DevOps та про команду девопс. Ви уявляєте, як виглядає DevOPS-інженер? Ні? Artflow згенерував його таким:

Artflow згенерував DevOPS-інженера

Artflow згенерував DevOPS-інженера

Vizcom

Сервіс допомагає вашим малюнкам перетворюватися на зображення товару. Звичайно, якщо вам ще треба тренувати навички малювання, то при створенні авто, отримаєте такий результат:

Vizcom малює машину

Проте якщо ви добре малюєте, то можна отримати таке зображення електричного чайника:

Vizcom малює чайник

Джерело Vizcom

Looka

Сервіс зі штучним інтелектом (раніше відомий як Logojoy) допомагає генерувати професійні логотипи для бізнесу та різних проєктів, для вебсайтів, друкованої реклами тощо. Ви можете вибрати варіанти лого з великої кількості шаблонів та налаштувати кольори, шрифти, стиль та інші деталі, щоб створити свій індивідуальний дизайн.

Працювати з Looka просто, адже ресурс має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс. Крім того, можна зберегти свої логотипи, щоб редагувати та використовувати їх в майбутньому. А також завантажити готовий дизайн у різних форматах.

Midjourney

На сайті Midjourney зазначено, що це незалежна дослідницька лабораторія, яка вивчає нові способи мислення та розширює можливості людської уяви. Ресурс об’єднує тисячі людей, які створюють нові світи, фантастичних персонажів і унікальні образи з коротких текстових описів.

Щоб отримати картинку необхідно сформулювати ваш запит, що ви хочете побачити. Система проаналізує ті фото, які є в її базі, і згенерує варіанти зображень. Проте нещодавно Midjourney припинив безкоштовне використання.

Інтерфейс Discord від Midjourney для створення зображень з тексту

Інтерфейс Discord від Midjourney для створення зображень з тексту. Джерело Midjourney

Lucidpic

Безкоштовна фотостудія штучного інтелекту, яка створює якісні фотографії людей, яких не існує, за лічені секунди. Треба зазначити такі параметри, як одяг, зачіска, стиль і навіть вік, щоб отримати ідеальне фото. Підходить для вебсайтів, публікацій у соціальних мережах, електронного навчання та реклами. Більше не треба шукати модель. ШІ вам її згенерує.

Ось ми вирішили створити фото дівчини в офісі. Результат перевершив очікування. Ви вірите, що це не жива людина, а згенерована ШІ?

Приклад зображення, згенерованого Lucidpic

Робота з аудіо

TTSMaker

Це безкоштовний онлайн-інструмент, який перетворює текст в мовлення. Синтезує його більш ніж 100 мовами та різноманітними стилями голосу. Знає, зокрема, українську, англійську, французьку тощо. TTSMaker надає можливість регулювати швидкість і гучність мови та вставляти паузи між абзацами.

Його використовують для читання тексту вголос, створення аудіокниг для бізнесу і перетворення тексту в аудіофайли, які можна завантажити у форматі mp3, wav. На платформі зазначено, що ви маєте 100% авторських та комерційних прав на створений аудіофайл. Тобто можете спокійно його використовувати будь-де.

Ми вирішили самостійно перевірити, що згенерує нам TTSMaker. Додали свій текст про номер 0-800, обрали начитування чоловічим голосом та отримали для завантаження аудіофайл з таким результатом. Ось послухайте:

Робота з сайтом

Pagegenie

Ресурс, який створює примітивний прототип лендінгу на базі назви продукту. Pagegenie автоматично (іноді на свій розсуд) пише список функцій товару чи послуги та розподіляє по сторінці. Це означає, що ви можете отримати ідеї для оформлення лендінгу, щоб продемонструвати унікальні переваги продукту потенційним клієнтам, не витрачаючи часу на вигадування структури. Він також створює зображення, які демонструють товар. Втім, іноді додає ті, які не відповідають дійсності, а тому треба редагувати його роботу.

Приклад шаблонів Pagegenie

Приклад шаблонів Pagegenie

Багато хто вважає, що у майбутньому на нас очікує розвиток штучного інтелекту, але нещодавно Ілон Маск, Стів Возняк та понад 1200 інших засновників і провідних дослідників підписали відкритий лист. Вони закликають призупинити на пів року усі експерименти ШІ, потужнішого за GPT-4, до того часу, поки не буде впевненості, що він безпечний, а ризики для людства — керовані. Тож, встигніть скористатися інструментами ШІ з нашої добірки, поки є така можливість.

Тренди та аналітика#Технології

Додайте коментар

Усі коментарі публікуються після модерації. Будь ласка, пишіть українською, без спаму та нецензурних слів.

Схожі статті

#ADWISOR#Маркетинг#СмсРозсилка#Тренд#SMS#BigData#БігДата#Клієнт#ШІ#ШтучнийІнтелект#AI#ChatGPT#Аналіз
#Тренд#Київстар#Бізнес
#ШтучнийІнтелект#ChatGPT#Бізнес#ШІ#AI#2024
#AI#ШІ#ШтучнийІнтелект
#ПортретКлієнта#ТаргетованіРозсилки#Look-alike
#Рішення#Технології#ChatGPT#ШтучнийІнтелект#ШІ#AI#Бізнес#СмсРозсилка#SMS
#Рішення#Технології#ChatGPT#AI#ШтучнийІнтелект#ШІ
#Azure#MicrosoftAzure#Інновації#Технології#ШтучнийІнтелект#ШІ#AI

Підпишіться на щомісячну розсилку найцікавіших новинПідпишіться на розсилку