7 хв читати
Головна / Новини / Бізнес рішення / Добірка AI сервісів для вебдизайнерів

Добірка AI сервісів для вебдизайнерів

Добірка AI сервісів для вебдизайнерів, автор Київстар | Kyivstar Business Hub, зображення №1
Київстар
Київстар Бізнес – надійний партнер бізнесу та держави, який допомагає у виконанні щоденних задач та оптимізації внутрішніх процесів.
31 Травня 2023
Бізнес рішення

Вебдизайнери постійно користуються інструментами та ресурсами, які допомагають працювати із зображеннями. Тому добірка ШІ сервісів є незамінною, оскільки надає доступ до різноманітних шаблонів, графічних елементів та розширень, які економлять ваш час.

 

Autodraw — інструмент для малювання

Безкоштовний ШІ-інструмент для створення, скажімо, іконок для логотипів. Просто почніть наводити контури. Сервіс вгадуватиме, що саме ви створюєте, а потім на базі цього запропонує свій варіант картинки. Зручно, що Autodraw працює онлайн у браузері, а тому не потрібно нічого встановлювати на ваш комп’ютер.

Наприклад, якщо у вашому логотипі має бути сонце, то намалювавши в програмі власноруч перший нерівний варіант, Autodraw може запропонувати наступні вдосконалені версії (2,3,4). Крім того, тут можна додавати текст.

Добірка AI сервісів для вебдизайнерів, автор Київстар | Kyivstar Business Hub, зображення №2

Vectorizer — робота із зображеннями

Швидко й легко перетворює растрові зображення у форматах JPEG і PNG на вектори SVG. Сервіс працює безкоштовно в бета-версії. Щоб почати, перейдіть на сайт та завантажте свою ілюстрацію. Ми вирішили попрацювати із фотографією ананаса:

Добірка AI сервісів для вебдизайнерів, автор Київстар | Kyivstar Business Hub, зображення №3

Domyshoot — видаляє фон

Англомовний мобільний додаток для фотозйомки продуктів на базі штучного інтелекту допомагає продавцям швидко створювати фотографії професійної якості. Їх можна використовувати для розміщення карток товарів в інтернет-магазинах, для публікацій даних про товар у соціальних мережах, для презентації продуктів через PowerPoint або для створення листівок у Publisher. Сервіс доступний безкоштовно у бета-версії. Наприклад, ми завантажили у додаток фото з ананасом, яке використовували вище, а Domyshoot прибрав з нього жовтий фон:

Добірка AI сервісів для вебдизайнерів, автор Київстар | Kyivstar Business Hub, зображення №4

Feathery — генеративний конструктор форм

За допомогою цього сервісу безкоштовно можна створити одноетапні або багатоетапні форми для різних цілей: реєстрація/вхід, замовлення, відгуки тощо. Сервіс підтримує тільки англійську мову. Наприклад, ми вирішили створити форму для реєстрації на сайті, і ось що вийшло. Надихайтеся ідеєю та втілюйте на своєму сайті.

Добірка AI сервісів для вебдизайнерів, автор Київстар | Kyivstar Business Hub, зображення №5

Pixel Vibe — створює ігрових персонажів

Сервіс допомагає створювати унікальних ігрових персонажів, анімацію, готові до гри 2D-ресурси тощо. Підтримує англійську мову. У бета-версії працює безкоштовно.

Добірка AI сервісів для вебдизайнерів, автор Київстар | Kyivstar Business Hub, зображення №6

Let’s Enhance — збільшує роздільну здатність зображення

Цей інструмент вміє автоматично масштабувати фотографії у 16 разів без будь-яких втрат у якості. Розпізнає обличчя, покращує кольори. Також може обробляти до 20 елементів одночасно, сприяючи масштабному прискоренню вашого робочого процесу. Більше не потрібно чекати, поки обробляються один за одним окремі елементи. Перші 10 зображень можна опрацювати безплатно.

Ознайомитися з рішенням для бізнесу від Київстар можна на нашому сайті.

Теги
Підписатись на розсилку