Який зв’язок обрати малому, середньому, великому бізнесу та ФОП для роботи?
31 січня 2023 9 хвилин читання

Який зв’язок обрати малому, середньому, великому бізнесу та ФОП для роботи?

Огляди рішень#IPтелефонія#ATC#Рішення#0-800

Про що:

Важко переоцінити важливість зв’язку та інтернету для бізнесу. При цьому існує кілька різновидів їхнього підключення. Можна обрати зручні для компанії мобільні чи фіксовані послуги та в результаті отримати багато переваг для розвитку бізнесу, комунікації й співпраці. Наприклад, для малих компаній та великих корпорацій можуть підійти зовсім різні рішення. Тож, як визначитися, який зв’язок обрати малому, середньому, великому бізнесу та ФОП в Україні?

Зміст

Рішення для малого та середнього бізнесу

Рішення для великих компаній

Рішення для ФОП

Рішення для малого та середнього бізнесу

У нашому щомісячному огляді про стан бізнесу, ми писали, що наприкінці 2022 року майже 70% представників малого та середнього бізнесу (МСБ) частково або повністю працювали. При цьому, 9% з них збільшили свій прибуток. Щоб продовжувати вести діяльність або відновлювати її у цьому році, треба підключити одні з найважливіших інструментів для бізнесу. Для сектору МСБ найкраще підійдуть:

  • Корпоративний мобільний зв’язок та інтернет

Є декілька видів бізнес-тарифів «ВАШ» від Київстар. Вони містять безлімітні дзвінки в мережі Київстар та безлімітний високошвидкісний 4G мобільний інтернет. Крім того, компанія отримує хвилини для дзвінків на інші мобільні, міські номери та за кордон, SMS в межах України, доступ без тарифікації до популярних соцмереж, месенджерів. А також 2 Суперсили на вибір (це додаткові сервіси, які можна додати до тарифу без доплат).

При виборі кожна компанія має орієнтуватися на свої потреби. Від цього залежить функціонал, який можна обрати у тарифах. З повним їхнім переліком ви можете ознайомитися на сайті. Наприклад, якщо у вас нотаріальна чи юридична фірма, і ваші працівники щомісяця телефонують з робочих питань на інші мережі або за межі України, обирайте Суперсилу — «100 хвилин на інші мережі та за кордон». Зокрема, ця Суперсила активна для дзвінків у Польщу, Італію, Німеччину, Чехію, Узбекистан, Ізраїль, США, Канаду, Китай та Індію.

Або якщо у вас банк і менеджерам потрібно зустрітися з клієнтом та проконсультувати його за межами установи, то можна обрати Суперсилу — SIM для планшета. Це ще одна SIM-карта для планшета або ноутбука. Її можна використати тільки для мобільного інтернету. Тобто фахівцю не треба брати із собою ноутбук, адже він може демонструвати комерційну пропозицію клієнту на планшеті.

Зв'яток та інтернет темна

Звʼязок та інтернет

Тарифи для компаній та підприємців

Вибирайте тариф Бізнес UA під власні потреби. Швидкісний 4G, безлім на Київстар, хвилини на інші номери та за кордон, а ще дві Суперсили на вибір — сервіси для роботи без доплат.

До того ж для нових клієнтів МСБ є акція «Бізнес-старт»: -50% на плату за обраним тарифом протягом 6 місяців.

Фіксований інтернет
  • Фіксований інтернет

Компаніям МСБ, офіси яких розташовані у житлових багатоквартирних будинках, можна під’єднати фіксований оптичний інтернет FTTB. Він забезпечує безперебійну передачу сигналу на швидкості до 100 Мбіт за секунду. Для його налаштування не треба купувати додаткове обладнання.

Цей безперебійний зв’язок підходить для будь-якої сфери бізнесу: різноманітні магазини, аптеки, банки, салони краси, медичні кабінети, ветклініки, рекламні агенції, юридичні або нотаріальні контори, кав’ярні, сервісні центри, хімчистки тощо.

Якщо компанії мають в офісах камери спостереження або сигналізацію, то можна у межах надання послуги закріпити унікальний номер — статичну IP-адресу. Вона дозволяє ідентифікувати устаткування у мережі, віддалено конфігурувати пристрої й обладнання, а також контролювати системи безпеки.

  • Фіксований зв’язок

Сучасною заміною стаціонарного телефонного зв’язку в офісі є IP-телефонія, яка працює через інтернет. З її допомогою можна робити переадресацію, розподіляти дзвінки, визначати номер тощо. Наприклад, IP-телефонію можна інтегрувати у Віртуальну мобільну АТС. Вона дозволяє об’єднати мобільні та міські номери бізнесу у єдину мережу, щоб спілкуватися з командою, приймати замовлення клієнтів тощо. Також можна увімкнути безкоштовний для клієнтів номер 0-800. Які можливості він надає компаніям, ми розповідали у нашій статті.

Рішення для великих компаній

Рішення для великих компаній

За нашим дослідженням, у 2022-гому році війна майже не порушила режим роботи половини великих компаній в Україні. Водночас третина опитаних працювала з обмеженнями та лише 8% повністю закрили свій бізнес або призупинили діяльність на деякий час. Ми побачили, що чим більше компанія, тим легше вона адаптується до криз. Тож, якщо ви власник великої компанії або тільки-но думаєте її відкривати, то пропонуємо розглянути наступні інструменти, які в цьому допоможуть:

  • Корпоративний мобільний зв’язок та інтернет

Великий бізнес потребує більш масштабного функціонала у тарифах, ніж МСБ. А тому варто звернути увагу на тариф «Ваш Максимум», адже він має найбільшу кількість хвилин (3500) для дзвінків на інші мобільні, міські та за кордон, а також найбільшу кількість SMS (300) по Україні.

Як Суперсилу в тарифі можна обрати сервіс Office 365 offline. Необхідно лише завантажити програму на комп’ютер або скористатися вебверсіями з планшета або смартфона. Доступні такі інструменти: Word, Excel, PowerPoint, поштовий сервіс Outlook, хмарне сховище OneDrive на 1 ТБ, Teams для онлайн нарад тощо.

Інші тарифи вказані на сайті. Перейдіть, щоб обрати для себе найкращий варіант. Також ще діє акція для великих компаній «Бізнес-старт»: -50% на плату за обраним тарифом протягом 6 місяців. Ця пропозиція для нових бізнес-абонентів.

  • Фіксований інтернет

Для великих компаній найкраще рішення — це підключити корпоративний інтернет для офісу, адже він дозволяє самостійно вибирати швидкість каналу передачі даних — від 1 Мбіт/с до 10 Гбіт/с відповідно до бізнес-завдань. До нього одночасно можуть підключатися багато співробітників без втрати якості з’єднання.

Такий інтернет має функцію резервування корпоративної мережі як на рівні обладнання, так і на рівні каналів зв’язку, а також дає можливість підключити щонайменше одну статичну IP-адресу. Крім того, великі компанії зазвичай потребують гарантованого захисту мережі для доступу до інтернету. І саме безпека корпоративного інтернету підтверджена атестатом відповідності Держспецзв’язку України.

Зв'яток та інтернет темна

Звʼязок та інтернет

Інтернет для окремих будівель у місті

Інтернет для бізнесу в ТРЦ, бізнес-центрах, дата-центрах та інших офісних або промислових будівлях в місті. Вибирайте оптимальну швидкість від 20 Мбіт до 10 Гбіт/с.

  • Фіксований зв’язок

    Компанії можуть підключити фіксований телефонний інтернет-зв’язок — IP-телефонію. Для її налаштування необхідно мати IP-телефон або відповідне програмне забезпечення та інтернет будь-якого оператора або провайдера. Телефонію можна об’єднати з Віртуальною мобільною АТС та увімкнути номер 0-800, на який ваші клієнти можуть телефонувати безплатно.

Рішення для ФОП

Згідно з нашим бізнес-оглядом, кількість ФОПів, які з’явилися у 2022 році вражає, адже з початку повномасштабного вторгнення українці зареєстрували 160 000 нових ФОПів та відкрили 27 000 нових компаній. Зможемо побити рекорд у 2023 році? Для цього необхідно налаштувати інструменти для роботи, зокрема:

  • Корпоративний мобільний зв’язок та інтернет

    Корпоративний тариф можна підключити навіть на 1 номер і при цьому мати цілодобову виділену підтримку оператора. Ціни у лінійці «ВАШ» від Київстар варіюються від 175 грн. Для ФОП розроблена акційна пропозиція. Підприємці, які ще не користуються корпоративним зв’язком Київстар, можуть під’єднати бізнес-тарифи зі знижкою 50% на плату протягом пів року.

Рішення для ФОП

Наприклад, якщо ваш бізнес пов’язаний переважно з телефонними розмовами, а інтернетом ви користуєтесь не так часто, то можна розглянути тариф «Ваш Вибір». Так, ви отримаєте 20 Гб мобільного інтернету, а якщо зрозумієте, що вам не вистачає, завжди можете додати Суперсилу — «5 Гб». З цією послугою вам щомісяця додаватимуться гігабайти мобільного інтернету. Або ж ви можете обрати таку Суперсилу як «Київстар ТБ», і відпочивати після робочого дня за переглядом цікавих фільмів або передач.

  • Фіксований інтернет

    Не всі представники ФОП мають потребу в офісному приміщенні, тож фіксований інтернет підключається у разі необхідності. Якщо офіс розташований у багатоквартирному будинку, то підійде оптичний інтернет FTTB. В іншому випадку можна користуватися корпоративним мобільним інтернетом.

Київстар надає багато можливостей та варіацій для підключення послуг зв’язку компаніям будь-якого розміру і під різні потреби. Якщо ви не знаєте, що саме обрати, залишайте заявку на сайті компанії, щоб отримати пораду спеціаліста — для цього потрібно лише натиснути кнопку “Замовити консультацію”.

Огляди рішень#IPтелефонія#ATC#Рішення#0-800

Додайте коментар

Усі коментарі публікуються після модерації. Будь ласка, пишіть українською, без спаму та нецензурних слів.

Схожі статті

#Бізнес#Тарифи#B2B#SIM-карта#ІнтернетДляБізнесу
#ATC#IPтелефонія#ХмарнаТелефонія#0-800
#eSIM#Рішення#Роумінг
#ADWISOR#ATC#SMS#СмсРозсилка#0-800#Тарифи#Інтернет#4G#Роумінг#IPтелефонія#Клієнт#ВійнавУкраїні#РосійськоУкраїнськаВійна#Stoprussia#Stoprussianagression
#ВійнавУкраїні#Роумінг#Stoprussia#Тарифи#РосійськоУкраїнськаВійна#Stoprussianagression#Клієнт
#ATC#ВійнавУкраїні#Stoprussia#Stoprussianagression#РосійськоУкраїнськаВійна#МобільнийЗв'язок#Бізнес#Роумінг#Тарифи
#Microsoft365#ATC#Бізнес#Офіс365#Тарифи#SIM-карта#Робота
#Microsoft365#BigData#IOT#SIP#ATC

Підпишіться на щомісячну розсилку найцікавіших новинПідпишіться на розсилку