Про що:

Сьогодні переваги аналітики й інструментів Big Data стають доступними не тільки для великих гравців ринку товарів і послуг, але й для середнього та малого бізнесу. В Київстар є готові доступні рішення, які допоможуть знайти відповідь на важливі питання, наприклад, як залучити клієнтів у перукарню.

Зміст

Де та як знайти нових клієнтів

Таргетована розсилка: що це таке та навіщо

Чому Big Data від Київстар

Де та як знайти нових клієнтів

Сучасний ринок послуг, зокрема індустрія краси, відрізняється високою конкуренцією. З року в рік відкривається все більше косметичних кабінетів, салонів, перукарень. Стає все складніше привернути до себе увагу людей. Можна, як і раніше, сподіватися на сарафанне радіо постійних клієнтів і друковану рекламу, можна публікувати свої роботи в Інстаграм або інших соцмережах. Це непогані допоміжні засоби для реклами послуг, але якщо використовувати лише один-два види, навряд чи ви швидко отримаєте бажаний результат.

Щоб не витрачати багато часу на пошуки клієнтів, використовуйте сучасні маркетингові методи на основі великих даних – Big Data. Київстар – найбільший телеком-оператор України, який агрегує та аналізує накопичені великі дані. При цьому компанія дотримується законів України «Про інформацію», «Про захист персональних даних» і не передає третім особам персональну інформацію про абонентів. Усі аналітичні моделі будуються на основі неперсоніфікованих і зашифрованих даних.

На основі Big Data складають портрет ідеального клієнта, шукають цільову аудиторію за принципом look-alike («знайди схожих»).

  1. Портрет клієнта дає можливість дізнатися характеристики потенційних відвідувачів перукарні, визначити їх звички, закономірності поведінки. Завдяки цим даним можна побудувати персоналізовану комунікацію, підвищити лояльність, а також розробити затребувані продукти та пропозиції.
  2. Look-alike аудиторія потрібна, щоб знайти нових клієнтів, які схожі на поточну аудиторію за основними параметрами. Наприклад, це можуть бути користувачі конкретних соцмереж, люди з одним рівнем доходу або жителі одного району міста. Ви можете самі експертно визначити характеристики цільової аудиторії, а можете довірити цю задачу аналітикам Київстар. Вони вивчать дані про клієнтів і визначать критерії пошуку цільової аудиторії, використовуючи алгоритми машинного навчання.
Дані та аналітика темна

Дані та аналітика

Big Data рішення для бізнесу

Набір інструментів для аналізу великих масивів даних під різні потреби бізнесу - аналіз та пошук аудиторії, геоаналітика, налаштування персоналізованної комунікації тощо.

Таргетована розсилка: що це таке та навіщо

Як розповісти навколишнім про відкриття, акції або знижку? Очевидний спосіб – роздача флаєрів або купонів. Але при цьому неможливо проконтролювати або проаналізувати ефект від цієї активності. Тому зараз популярність набирає розсилка повідомлень із прив’язкою до геолокації потенційного клієнта та/або інших ключових параметрів: статі, віку, рівня достатку. Інформацію отримують лише ті, хто живе, працює неподалік і відповідає параметрам цільової аудиторії.

Переваги таргетованої розсилки:

  • Не потрібно розробляти, верстати та друкувати листівки, наймати людей для їх роздачі.
  • Для реалізації розсилки вистачить менеджера проєкту й оператора.
  • Платформа для розсилки готова до роботи та дає можливість оператору запускати кампанію в будь-який час, вносити корективи, тестувати різні ідеї, повідомлення або змінювати цільову аудиторію.
  • Швидкий запуск кампанії.
  • Можливість оцінити ефективність і конверсію.

Чому Big Data від Київстар

Масштаб, досвід і різноманітність продуктів. Наявність рішень як для великого, так для малого та середнього бізнесу. Наші фахівці розробляють індивідуальні стратегії, як залучити клієнтів у перукарню. Також у Київстар є готова стандартизована платформа – ADWISOR. Це інструмент для пошуку клієнтів і аналізу їх потреб, розсилки реклами цільової аудиторії за допомогою SMS, яким може скористатися будь-який підприємець.

Бізнес-рішення#BigData#Look-alike#ПортретКлієнта#СмсРозсилка#SMS#БігДата#ТаргетованіРозсилки#ТригерніРозсилки

Додайте коментар

Усі коментарі публікуються після модерації. Будь ласка, пишіть українською, без спаму та нецензурних слів.

Схожі статті

#BigData#Look-alike#ПортретКлієнта
#ADWISOR#BigData#Look-alike#ТаргетованіРозсилки#ТригерніРозсилки#SMS#СмсРозсилка#Сегментація
Святкові подорожі 2022. Як маркетологам залучити більше клієнтів у турагентство19 серпня 2021 3 хвилини читання

Як залучити клієнтів до хостела?

#Геоаналітика#BigData#Heatmap#ADWISOR#Look-alike
Як залучити клієнтів до барбершопу?12 січня 2021 3 хвилини читання

Як залучити клієнтів до барбершопу?

#Клієнт#Бізнес#Технології#BigData#БігДата#ПортретКлієнта#ТаргетованіРозсилки#ТригерніРозсилки#Look-alike#Сегментація#ADWISOR#СмсРозсилка#SMS
Як залучити клієнтів на нарощування вій25 травня 2020 3 хвилини читання

Як залучити клієнтів на нарощування вій

#BigData#ПортретКлієнта#Look-alike#ТаргетованіРозсилки
Як залучити клієнтів майстрові манікюру12 травня 2020 3 хвилини читання

Як залучити клієнтів майстрові манікюру

#ПортретКлієнта#BigData#Look-alike#Heatmap#ТаргетованіРозсилки
Як залучити клієнтів у масажний салон15 квітня 2020 3 хвилини читання

Як залучити клієнтів у масажний салон

#Клієнт#Бізнес#BigData#БігДата#Геоаналітика#Теплокарта#Heatmap#Київстар#Look-alike#ПортретКлієнта#ТаргетованіРозсилки#ADWISOR#Рішення
Як залучити клієнтів у салон краси?14 квітня 2020 3 хвилини читання

Як залучити клієнтів у салон краси?

#BigData#Геоаналітика#Heatmap#Look-alike

Підпишіться на щомісячну розсилку найцікавіших новинПідпишіться на розсилку