Як залучити клієнтів на базу відпочинку?
9 січня 2021 4 хвилини читання

Як залучити клієнтів на базу відпочинку?

Бізнес-рішення#BigData#Look-alike#Сегментація#ADWISOR#СмсРозсилка

Про що:

Сьогодні подорожі зазвичай ретельно планують. Здебільшого люди продумують маршрути, бронюють квитки, готель або будиночок для відпочинку заздалегідь, шукаючи варіанти онлайн. Тому порушуємо важливу тему: як залучити клієнтів на базу відпочинку та підвищити прибуток, використовуючи сучасні методи просування та реклами.

Зміст

Презентуємо себе онлайн

Як залучити нових клієнтів за допомогою Big Data

Створення профілю ідеального клієнта

«Пошук схожих» — Look-alike аудиторія

Сегментування клієнтської бази

Таргетована розсилка

Презентуємо себе онлайн

Інтернет відкрив величезні можливості для бізнесу: реклама, покупки в мережі, комунікація з потенційними клієнтами. Як же використовувати все це з максимальною користю для просування своїх послуг?

  1. Розміщення на популярних сервісах для бронювання. Багато відпочивальників шукають готелі або бази для відпочинку в системах інтернет-бронювання житла. Це зручно, а крім того, система надає певні гарантії захисту від шахраїв. Розміщуючи свій об’єкт на сервісі, важливо надати потенційному клієнту вичерпну інформацію: якісні фото номерів і будиночків, список усіх можливих зручностей, гарні відео, переваги інфраструктури та чудові краєвиди.
  2. Зручний сайт. Це ваша візитівка та справжній віртуальний офіс, який надаватиме відвідувачам необхідну інформацію, а також можливість бронювати цілодобово і без вихідних.
  3. Контекстна реклама. Популяризувати сайт і свої послуги в короткі терміни допоможе контекстна реклама в пошукових системах, соціальних мережах і на популярних сайтах. Але у неї є мінус — активність падає, коли ви припиняєте платити за рекламу. Тому такий спосіб краще використовувати в комплексі з пошуковою оптимізацією (SEO).
  4. SEO-оптимізація сайту. Це чудовий спосіб просунути свій сайт у довгостроковій перспективі.
  5. Комунікація в соціальних мережах. Поліпшити спілкування з цільовою аудиторією та впізнаваність туристичної бази допоможе брендована сторінка в соціальних мережах або блог у популярному месенджері.

Як залучити нових клієнтів за допомогою Big Data

Big Data (Великі дані) — величезна кількість різних неструктурованих даних. Завдяки технології Великих даних можна проаналізувати звички та поведінку споживачів мобільного зв’язку і знайти свою цільову аудиторію, налагодити комунікацію з потенційними клієнтами, розробити стратегію щодо залучення клієнтів на базу відпочинку та збільшити прибутки бізнесу.

Київстар суворо дотримується законів України «Про інформацію» та «Про захист персональних даних». Компанія Київстар створює аналітичні моделі на основі персоніфікованої інформації та не передає третім особам особисті дані абонентів.

У Київстар є ефективні рішення, як залучити клієнтів на свою базу відпочинку.

Створення профілю ідеального клієнта

Big Data фахівці Київстар аналізують дані, потім будують аналітичну модель ідеального клієнта, враховуючи основні характеристики: стать, вік, рівень доходу, соціальний статус, сімейний стан, звички, інтереси. Ці дані допомагають розробити привабливу пропозицію та зрозуміти, на кого орієнтуватися під час розміщення реклами.

Дані та аналітика темна

Дані та аналітика

Big Data рішення для бізнесу

Набір інструментів для аналізу великих масивів даних під різні потреби бізнесу - аналіз та пошук аудиторії, геоаналітика, налаштування персоналізованної комунікації тощо.

«Пошук схожих» — Look-alike аудиторія

Якщо бізнес уже має клієнтську базу, за допомогою Look-alike її можна значно розширити. Інструмент допомагає за низкою критеріїв, які експертно визначає власник бази відпочинку або аналітики Big Data від Kyivstar, знайти цільовий сегмент, схожий на потокових клієнтів.

Сегментування клієнтської бази

У різних людей вимоги та критерії оцінки різні. Щоб підвищити ефективність реклами, рекомендуємо сегментувати аудиторію за вирішальними характеристиками та потребами. Розподіл допоможе розробити для кожної групи окремі привабливі пропозиції й акції.

Таргетована розсилка

Орієнтована на потрібний сегмент розсилка повідомлень — ефективний спосіб, як залучити клієнтів на базу відпочинку, подати людям інформацію про свої переваги, знижки й інші привабливі пропозиції. Підбором аудиторії займаються аналітики Київстар, а потім допомагають бізнесу взаємодіяти з потенційними гостями. Також можна самостійно налаштувати таргетинг і розсилати рекламні повідомлення цільової аудиторії за допомогою автоматизованої платформи ADWISOR.

Бізнес-рішення#BigData#Look-alike#Сегментація#ADWISOR#СмсРозсилка

Додайте коментар

Усі коментарі публікуються після модерації. Будь ласка, пишіть українською, без спаму та нецензурних слів.

Схожі статті

#ADWISOR#BigData#Look-alike#ТаргетованіРозсилки#ТригерніРозсилки#SMS#СмсРозсилка#Сегментація
Святкові подорожі 2022. Як маркетологам залучити більше клієнтів у турагентство19 серпня 2021 3 хвилини читання

Як залучити клієнтів до хостела?

#Геоаналітика#BigData#Heatmap#ADWISOR#Look-alike
Як залучити клієнтів на АЗС?8 січня 2021 4 хвилини читання

Як залучити клієнтів на АЗС?

#Клієнт#ПортретКлієнта#BigData#БігДата#Look-alike#ADWISOR#ТаргетованіРозсилки#СмсРозсилка#SMS
Як залучити клієнтів у фотостудію4 січня 2021 4 хвилини читання

Як залучити клієнтів у фотостудію

#BigData#БігДата#Рішення#Бізнес-рішення#Геоаналітика#Теплокарта#Heatmap#Клієнт#Сегментація#Look-alike#ТаргетованіРозсилки#СмсРозсилка#SMS#ADWISOR
Як залучити клієнтів у турагентство29 травня 2020 3 хвилини читання

Як залучити клієнтів у турагентство

#BigData#Heatmap#Клієнт#Геоаналітика#Теплокарта#БігДата#Бізнес#ПортретКлієнта#Look-alike#ТаргетованіРозсилки#ADWISOR#СмсРозсилка#SMS
Як залучити клієнтів у таксі27 травня 2020 4 хвилини читання

Як залучити клієнтів у таксі

#BigData#Look-alike
#Клієнт#Бізнес#BigData#БігДата#Ритейл#Маркетинг#Heatmap#Геоаналітика#Теплокарта#ПортретКлієнта#Look-alike#ТаргетованіРозсилки#СмсРозсилка#SMS#ADWISOR
Як залучити клієнтів майстрові манікюру12 травня 2020 3 хвилини читання

Як залучити клієнтів майстрові манікюру

#ПортретКлієнта#BigData#Look-alike#Heatmap#ТаргетованіРозсилки

Підпишіться на щомісячну розсилку найцікавіших новинПідпишіться на розсилку